Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Artesaanipizzan tekijöitä?

Vierailija
14.05.2021 |

Taikinan koostumus?
Uunin lämpötila?
Kohotus aika?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi jeesus kun on taas keksitty hieno nimi. 

Vierailija
2/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei ole. Turha sen läystäkkeen eteen nähdä liikaa vaivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap voi kutsua sitä peltipizzaansa artesaaniksi, ihan hyvällä omallatunnolla.

Vierailija
5/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinan kohotus 2-3 päivää jääkaapissa. Uuni niin kuumaksi, kun lämpenee.

Vierailija
6/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä en ollut kuullutkaan artesaanipitsasta, mutta kun luin ohjeen tajusin, että sisareni tekee  niitä. Juuritaikina - ja hän tekee sitä sen takia, että voi aloittaa tekemisen silloin kun on aikaa ja tehdä pitsan nopeasti  silloin kun haluaa syödä sitä. Taikina on kyllä maukas. Ohjetta en voi antaa, kun se on hänellä mutu-tuntumalla tehty. Lämmitä pelti tai pannu tai pizzakivi kuumaksi ennen kuin laitat pitsan sille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Artesaanipizza? Jaa kotona tehty??

Voi luoja näitä nykyajan sanoja.

Vierailija
8/8 |
14.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarttis pizzauunin.

Voi tietty kokeilla kotiuunissakin.

Kohottaa taikinaa päivän verran, aluksi jääkaapissa.

Edes pelti kannattaa kuumentaa, jos ei ole pizzakiveä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kahdeksan