Artesaanipizzan tekijöitä?
Taikinan koostumus?
Uunin lämpötila?
Kohotus aika?
Kommentit (8)
No ei ole. Turha sen läystäkkeen eteen nähdä liikaa vaivaa.
No jos kiinnostaa niin Google esim
https://mypizzacorner.com/pizza-dough/easy-poolish-pizza-dough-recipe-n…
Ap voi kutsua sitä peltipizzaansa artesaaniksi, ihan hyvällä omallatunnolla.
Taikinan kohotus 2-3 päivää jääkaapissa. Uuni niin kuumaksi, kun lämpenee.
Minä en ollut kuullutkaan artesaanipitsasta, mutta kun luin ohjeen tajusin, että sisareni tekee niitä. Juuritaikina - ja hän tekee sitä sen takia, että voi aloittaa tekemisen silloin kun on aikaa ja tehdä pitsan nopeasti silloin kun haluaa syödä sitä. Taikina on kyllä maukas. Ohjetta en voi antaa, kun se on hänellä mutu-tuntumalla tehty. Lämmitä pelti tai pannu tai pizzakivi kuumaksi ennen kuin laitat pitsan sille.
Artesaanipizza? Jaa kotona tehty??
Voi luoja näitä nykyajan sanoja.
Tarttis pizzauunin.
Voi tietty kokeilla kotiuunissakin.
Kohottaa taikinaa päivän verran, aluksi jääkaapissa.
Edes pelti kannattaa kuumentaa, jos ei ole pizzakiveä.
Voi jeesus kun on taas keksitty hieno nimi.