Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Peuranjauhelihakeitto lantuilla ja porkkanoilla, ah voíla, Bon Apetit!

Vierailija
12.04.2021 |

Kuulkaas naiset hyvät! Ette tiedä kuinka hyvä kotikokki täällä ruudun toisella puolen vartoo jotain onnekasta vähintään 30 vuotta täyttänyttä kaunokaista. Vaikka en haluakaan kehua keittotaitojani niin totta puhuakseni kyllä minä teen maailman parasta jauhelihakeittoa! Vie suorastaan kielen mennessään. Tein sen verran paljon että huomenna tätä ihanuutta vartoo pari lautasellista nälkäistä syöjäänsä.

Hyvää ehtoon jatkoa!

M43

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai tämä tepsii toisinkinpäin eli tie naisen sydämeen käy vatsan kautta!

Vierailija
2/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsemppiä AP:lle. Minä tarjosin vaimolleni ensi kertaa luonani tavatessamme peurapaistia. Tykkäsi kovasti ja ... no ... hänestä tuli vaimoni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Vierailija
4/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Jep. Jauhelihasta minä tekisin vaikka jonkinlaisen ragun.

#2

Vierailija
5/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Vierailija
6/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Ja karamelisoida ne sipulit muttei ei kärvistää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Ja karamelisoida ne sipulit muttei ei kärvistää.

Mikään ruoka ei tykkään liiasta kärvistämisestä, kohtuus kaikessa!

Vierailija
8/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Sulla on väärät lihat keitossa jos jauhelihakeitto vie voiton. Ei saa olla paistia vaan kylkeä, kuvetta tai etuselkää ja luut mukaan. Ja vähintään 4 tuntia keittoaikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Sulla on väärät lihat keitossa jos jauhelihakeitto vie voiton. Ei saa olla paistia vaan kylkeä, kuvetta tai etuselkää ja luut mukaan. Ja vähintään 4 tuntia keittoaikaa.

Niin no, toinen bravuurini on haudutettu hirven ulkofile. 4 tuntia maksimilla sit vähintään 12 tuntia ylläpitolämmöllä ja lihasta tulee uskomattoman hyvää ja mureaa. Suolaus tehdään päivää aikaisemmin.

Vierailija
10/10 |
12.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vielä paremman keiton saat kun varaat aikaa ja keität kokolihasta. Mutta joo, herkkua on jauhelihastakin.

Kokeiltu on mutta kyllä jauhelihakeitto on parasta. Varsinkin kun jauhelihat ruskistaa pannulla sipuleiden kera. Sipulia pitää panna runsaasti, siin sen salaisuus.

Sulla on väärät lihat keitossa jos jauhelihakeitto vie voiton. Ei saa olla paistia vaan kylkeä, kuvetta tai etuselkää ja luut mukaan. Ja vähintään 4 tuntia keittoaikaa.

Niin no, toinen bravuurini on haudutettu hirven ulkofile. 4 tuntia maksimilla sit vähintään 12 tuntia ylläpitolämmöllä ja lihasta tulee uskomattoman hyvää ja mureaa. Suolaus tehdään päivää aikaisemmin.

Vähän pippuria ja korianteria joukkoon ni Á vot!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi viisi