Onko Hellman´s majoneesipurkissa yleensä kansi tosi löyhästi kiinni?
Ei kuulunut mitään klik-ääntä, kuten yleensä lasipurkeista kun avaa eikä ollut ollenkaan tiukassa vaan pikemminkin tosi löyhässä. Toisaalta kun siinä oli se muovikääre ympärillä, niin onko sen tarkoitus ajaa sama asia kuin alipaineen lasipurkissa? En osaa päätellä edes mausta että onko tuo ok, kun en ole ennen maistanut. Maistuu ihan suolalle ja jollekin väkevälle lisäaineelle ja etikalle. Pahinta majoneesia mitä olen syönyt, mutta kai tuo on sen ominaismaku, kun suolaa on etiketin mukaankin 4%
Kommentit (12)
Mutta maistuu todella suolaiselle eli eipä uskois että on vain 1,5%. Enemmän maistuu siltä kuin ois tuo 4%
-aloittaja
Ilman kanssa kosketuksissa olleen majoneesin kyllä
ihan näkee paljaalla silmällä, ei sitä maistaa tarvitse.
Vierailija kirjoitti:
Ilman kanssa kosketuksissa olleen majoneesin kyllä
ihan näkee paljaalla silmällä, ei sitä maistaa tarvitse.
Miltä se näyttää sitten?
-aloittaja
Mä muuten ihmettelin viime viikolla ihan samaa. En muista oonko koskaan ostanut tuota majoneesia, mutta piti hetken aikaa puntaroida onko se ok kun niin helposti aukesi. Olisko joku erilainen korkkisysteemi kuin muissa kun aukeaa helpommin?
Jos siinä kuuluu oll alipaine, niin ei muovikääre sitä korvaa.
Joissain hilloissa ainakin on nykyään joku avaust helpottava korkki.
Hellman’s on ainoa kunnon majoneesi. Kunnolla suolaa niin että maistuu.
Vierailija kirjoitti:
Mä muuten ihmettelin viime viikolla ihan samaa. En muista oonko koskaan ostanut tuota majoneesia, mutta piti hetken aikaa puntaroida onko se ok kun niin helposti aukesi. Olisko joku erilainen korkkisysteemi kuin muissa kun aukeaa helpommin?
Ihan tavallinen korkkihan tuossa kuitenkin on. Ei ollut edes sellaista helposti avattavaa korkkia, kuten monissa purkeissa nykyään. Mutta hyvä tietää että muilla on ollut samanlaisia korkkeja, jos se ei sitten ole pilalla. Ehkä siinä on sitten niin paljon säilöntäaineita että säilyy ilman alipainetta. Melko kauan kuitenkin säilyy avattunakin jääkaapissa. Purkin kyljessä lukee että 3kk. Viimeksi kun ostin jotain Lidlin, niin siinä oli vain 6 viikkoa. Joskus olen ostanut jotain sellaistakin jossa säilyvyysaika avattuna oli vain viikon.
-aloittaja
Vierailija kirjoitti:
Hellman’s on ainoa kunnon majoneesi. Kunnolla suolaa niin että maistuu.
Ite en tykännyt. Liikaa suolaa. Lidlin majoneesi oli parempaa. Sellainen muovipullossa, sininen korkki. En muista merkkiä. Samoin S-ketjun Kotimaista kurkkumajoneesi oli parempaa ja itse tehty on parempaa. En ole vielä kauheasti muita maistellut. Aiemmin kartoin kaikkea hirveän kaloripitoista. Sitten kuulin että majoneesihan on hyvää rasvaa ja ihan ok syödä. Tosin en tiedä sitten noista lisäaineista ja liiallisesta suolasta. Pitäis varmaan tehdä aina itse.
-aloittaja
Vierailija kirjoitti:
Jaa sitä suolaa onkin näköjään sittenkin 1,5g sadassa grammassa eli 1,5%. Etiketin tekstien laatijalla ei ole näköjään oikein matikkapäätä, kun annoksessa suolaa on muka 4% mutta sadassa grammassa 1,5 g 😂
-aloittaja
Se suluissa oleva suolan merkintä 4% kertoo sen, että keskiverto ihminen saa päivän suolantarpeestaan 4% täyteen, kun syö yhden annoksen tuota majoa.
Jaa sitä suolaa onkin näköjään sittenkin 1,5g sadassa grammassa eli 1,5%. Etiketin tekstien laatijalla ei ole näköjään oikein matikkapäätä, kun annoksessa suolaa on muka 4% mutta sadassa grammassa 1,5 g 😂
-aloittaja