Miten teen väärin, koska lihapullat...
... ovat aina kovia kuin pingispallot? Miten saan mureat pullat? Ohjeen mukaan aineet, sitten ruskistan pannulla ja laitan lopuksi uuniin.
Kommentit (10)
Älä vaivaa taikinaa liikaa, puristele liian tiivitä pullia äläkä laita liikaa korppujauhoja.
Lisää vähän esim. porkkanaraastetta, äläkä ole liian kovakätinen kun muotoilet pallerot.
Vierailija kirjoitti:
Korppujauho tekee mureaksi. Lisäätkö sitä?
Ei sitä lisätä. Se pannaan kulhoon ekana imemään lihalientä ja turpoamaan. Vasta kun se on imenyt kaiken, lisätään kuullotettu sipuli, liha, mausteet ja kananmuna.
Sipulikeittopussin ohjeella tulee parhaita.
Ja nämä korppujauhon alapeukuttajat on jotain mänttejä, joiden ruoka on aina pahaa.
Italialainen lihapullapasta. 400 g jauhelihaa, pippuria, oreganoa, tinjamia, valkosipulia, suolaa, sitruunan mehua, parmesaaniraastetta, korppujauhetta. Kevyt pannuruskistus, vuokaan tlk tomaattimurskaa, 1 dl vettä, esikeitetty spagetti ja lihapullat. Uunissa 45 min 175 C.
Miksi niitä pitää enää uuniin laittaa? Jos ruskistat pannulla, niin minuutin kauemmin pidät niitä sinä ja ovat täydellisiä
Vierailija kirjoitti:
Miksi niitä pitää enää uuniin laittaa? Jos ruskistat pannulla, niin minuutin kauemmin pidät niitä sinä ja ovat täydellisiä
Minä laitan raakana uuniin. Ne hajoaa pannulla.
Korppujauho tekee mureaksi. Lisäätkö sitä?