Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teen väärin, koska lihapullat...

Vierailija
11.04.2021 |

... ovat aina kovia kuin pingispallot? Miten saan mureat pullat? Ohjeen mukaan aineet, sitten ruskistan pannulla ja laitan lopuksi uuniin.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korppujauho tekee mureaksi. Lisäätkö sitä?

Vierailija
2/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaivaa taikinaa liikaa, puristele liian tiivitä pullia äläkä laita liikaa korppujauhoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vähän esim. porkkanaraastetta, äläkä ole liian kovakätinen kun muotoilet pallerot.

Vierailija
4/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese jauhenliha ennen käyttöä.

Vierailija
5/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Korppujauho tekee mureaksi. Lisäätkö sitä?

Ei sitä lisätä. Se pannaan kulhoon ekana imemään lihalientä ja turpoamaan. Vasta kun se on imenyt kaiken, lisätään kuullotettu sipuli, liha, mausteet ja kananmuna.

Sipulikeittopussin ohjeella tulee parhaita.

Ja nämä korppujauhon alapeukuttajat on jotain mänttejä, joiden ruoka on aina pahaa.

Vierailija
6/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialainen lihapullapasta. 400 g jauhelihaa, pippuria, oreganoa, tinjamia, valkosipulia, suolaa, sitruunan mehua, parmesaaniraastetta, korppujauhetta. Kevyt pannuruskistus, vuokaan tlk tomaattimurskaa, 1 dl vettä, esikeitetty spagetti ja lihapullat. Uunissa 45 min 175 C.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekin kovettaa, jos ne ovat uunissa liian kauan.

Vierailija
8/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teet taikinasta liian tiiviin ja paistat liian kauan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi niitä pitää enää uuniin laittaa? Jos ruskistat pannulla, niin minuutin kauemmin pidät niitä sinä ja ovat täydellisiä

Vierailija
10/10 |
11.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi niitä pitää enää uuniin laittaa? Jos ruskistat pannulla, niin minuutin kauemmin pidät niitä sinä ja ovat täydellisiä

Minä laitan raakana uuniin. Ne hajoaa pannulla.