Miten tekisin tunkkaiset voileivät?
Kommentit (12)
Majoneesia, pekonia, kermajuustoa vuoronperään. Majoneesin voi korvata voilla. Munasiivujakin voi lisätä.
Vanhoja ruispaloja, margariinia, oltermannia
Vehnäsämpylää, pihvi, pekonia, kahta lajia majoneesia, sinappia, ketsuppia, juustoa, suolakurkkua, pikkelsiä ja väliin ranskalaisia ja perunalastuja.
Huonon ruisleivän päälle laitetaan halvinta margariinia, pöydälle unohtuneita, lämmenneitä lauantaimakkarasiivuja ja reunoista kuivahtaneita juustosiivuja. Makuelämystä ei missään nimessä saa raikastaa kasviksilla.
Vierailija kirjoitti:
Vehnäsämpylää, pihvi, pekonia, kahta lajia majoneesia, sinappia, ketsuppia, juustoa, suolakurkkua, pikkelsiä ja väliin ranskalaisia ja perunalastuja.
Jos vehnäsämpylän sijaan olisi ruisleipää, oma mies olisi innoissaan tuosta.
Roiskeläppä, muussaa rusinatonta maksalaatikkoa sisälle. Vähän sinappia, muttei liian innokkaasti. Rullaa tai taita. Nauti.
Kuivahtanutta leipää, maksamakkaraa, margariinia. Kasviksena lanttusiivu tai kaalinlehti.
Mies,nainen,mies. Kunnolla rokkaa ja ruisleipää alle. Sitten vaan rennosti eteenpäin. Turhia pidättelemättä.
Isotädin tekemä maksapasteijavoileipäkakku joka on seissyt aamusta iltaan buffet-pöydässä.
sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia, lenkkimakkaraa, ja juustoa-
Tunkkaista mutta hyvää
Hiukan homeessa olevaa leipää, kasvismargariinia , vettynyt salaatinlehti ja siivu vegaanista kumijuustoa.