mistä pihakivet edullisesti?

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Pihakiviä tarvittaisiin eikä olisi niin hirveästi aikaa kysellä tarjouspyyntöjä :-) onko kellään vinkata mitä kautta olette saaneet edulliset pihakivet? Asumme Keravalla.

Etukäteen kiitokset!

Kommentit (4)

Vierailija

Tämä vauvan uudistus on näköjään sekoittanut palstojakin keskenään. Olenkin ihmetellyt miksi seksipalstalle putkahtelee aika outoja aloituksia.

Vierailija

Kysyttiin tarjousta pihakiviin suoraan valmistajilta, paikallisesta kivimyymälästä, ja kahdesta rautakaupasta. Yhteensä kuusi tarjousta saatiin. Lopulta sama rautakauppa mitä rakennusaikana käytettiin, oli edullisin. Isoimman hintaeron muodosti lopulta rahti, se kun vaihteli 50¿-500¿ välillä. Lakan betonin kiviin lopulta päädyttiin!

Vierailija

pienestä kivifirmasta jonka nimeä en nyt juuri muista. Sen firman " konttori" on Tuusulan Kukkatalon yhteydessä, siinä parkkipaikan vieressä. Sieltä löytyy ainakin yhteystiedot.Valikoimasta en tiedä miten laaja se loppujen lopuksi on, mutta perusjuttuja ainakin löytyy.

Vierailija

VAROKAA yritystä www.uniikkikivi.fi joka on syyllistynyt useisiin PETOKSIIN!

Ko. yrityksestä on tehty useita valituksia kuluttaja-asiamiehelle. Yritys vaatii maksun etukäteen virolaiselle tilille ennenkuin tilaus lähtee eteenpäin, ja rahat saatuaan yritys alkaa selittelemään kiireisiin ym. syihin vedoten miksi toimitus viivästyy, eikä yksinkertaisesti toimita maksettua tilausta. 

Yritys ei vastaa puhelimeen (Puh. 04547077700), vaan siellä on vastaaja päällä, eikä myöskään vastaa soittopyyntöihin. Ja kun vedätys on jatkunut muutaman viikon, niin eivät vastaa enää sähköposteihinkaan.

Kukaan ei tiedä missä tuon yrityksen varastokaan on. Jos tiedätte niin kertokaa ihmeessä! Yrityksen yhteystiedoissa katuosoitteen kerrotaan olevan Väike-Ameerika 8 10129 Tallinna, mutta tuolla ei ainakaan mitään varastoa ole eivätkä ole suostuneet kertomaankaan missä varaston pitäisi sijaita, joten sitä tuskin on olemassakaan. Edes Tallinnassa olevat tuttavatkaan eivät sitä ole saaneet selville.

Pankaa sana kiertämään!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat