Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä siinä on, kun kotona leivottu...

Vierailija
02.03.2021 |

1) täyttää paremmin ja tulee energisempi olo
2) Ei turvota niin paljon, vaikka käyttää mm. hiivaa

En tajua. Pitääkö tässä siirtyä kokonaan itsetehtyyn leipään?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain luin, että laittavat leipomossa taikinaan kuivattua gluteenia, eli jauhojen sitkoainetta.

Sillä saavat leivän rakenteen jossa on niin paljon ilmakuplia ja höttöisen rakenteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän