Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä olisi diabeetikoille paras sokeri. Intiaanisokeri

Vierailija
12.02.2021 |

Kookos sokeri, hedelmäsokeri, muscovadosokeri

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mikään. Intiaanisokerissa on glysiiniä ja glutamiinihappoa ja niistä tulee migreeni.

Osaatko laskea yhteen: 72 mg hiilaria tulee niin vähästä, ettei siihen mitään sokeria voi lisätä.

Vierailija
2/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä käytätte makeuttamiseen? Makeutusainetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki, mihin liittyy sana "intiaani" on toki terveellistä.

Milloin saadaan markkinoille aito intiaanitupakka?

Sitä eivät koskisi rajoitukset.

Vierailija
4/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vierailija
5/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reilunkaupan luomuintiaanitupakkaa keuhkoahtaumaa sairastaville

Vierailija
6/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vastenmielistä tietämättömyyttä! Huspois!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vastenmielistä tietämättömyyttä! Huspois!

Niin, kaikki G L Y K O L I on sokeria. Ensin täytyy laskea ne yhteen esimerkiksi pakollisista lääkkeistä. Missä se sopiva määrä kullekin on, kun ei sitä voi tietää. Apuainelistassa ekana on se, mitä on eniten. Paljonko siis täyteaineena? Hypromelloositkin ovat hiilaria, eikö?

Vierailija
8/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vastenmielistä tietämättömyyttä! Huspois!

Niin, kaikki G L Y K O L I on sokeria. Ensin täytyy laskea ne yhteen esimerkiksi pakollisista lääkkeistä. Missä se sopiva määrä kullekin on, kun ei sitä voi tietää. Apuainelistassa ekana on se, mitä on eniten. Paljonko siis täyteaineena? Hypromelloositkin ovat hiilaria, eikö?

Asiantuntevaa kommentointia... glykolia ei kannata kyllä diabeetikon eikä kenenkään muunkaan syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap, suositus on käyttää sokeria vähän, mutta jos käytät, käytä aivan tavallista sokeria. Jos makeutusta tarvitsee enemmän, kannattaa käyttää makeutusainetta lisäksi.

https://www.diabetes.fi/terveydeksi/syominen/diabetes_ja_ruokavalio/mak…

Ei se sokeri sinänsä mitään myrkkyä ole diabeetikolle, vanha luulo ei siis pidä paikkaansa. Aiemmin insuliinit eivät kyenneet tasoittamaan verensokeria yhtä tehokkaasti kuin viime vuosikymmeninä käyttöön tulleet!

https://www.diabetes.fi/inspis/diabeteksen_hoitaminen_ruoka/diabeetikko…

Sokeri on vain hyvin hiilihydraattipitoista, joten runsaasti makeaa syövän diabeetikon verensokeri voi nousta liian nopeasti ja/tai hänellä ei jää hiilarikiintiöstä jäljelle tarpeeksi niin, että voisi syödä kunnon ruokaa samalla.

Tilanne kyllä korjaantuu ja kannattaa herkutellessa seurata verensokeriarvoa ja tarvittaessa piikittää.

Vierailija
10/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Tuossa ei mikään pitänyt paikkaansa. Sokeria saa syödä ja makeutusaineet eivät nosta verensokeria samalla lailla. Energiattomien makeutusaineiden käyttö lisämakeuttajana on suositus.

https://www.diabetes.fi/terveydeksi/syominen/diabetes_ja_ruokavalio/mak…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vastenmielistä tietämättömyyttä! Huspois!

Olet väärässä.

Vierailija
12/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ap, suositus on käyttää sokeria vähän, mutta jos käytät, käytä aivan tavallista sokeria. Jos makeutusta tarvitsee enemmän, kannattaa käyttää makeutusainetta lisäksi.

https://www.diabetes.fi/terveydeksi/syominen/diabetes_ja_ruokavalio/mak…

Ei se sokeri sinänsä mitään myrkkyä ole diabeetikolle, vanha luulo ei siis pidä paikkaansa. Aiemmin insuliinit eivät kyenneet tasoittamaan verensokeria yhtä tehokkaasti kuin viime vuosikymmeninä käyttöön tulleet!

https://www.diabetes.fi/inspis/diabeteksen_hoitaminen_ruoka/diabeetikko…

Sokeri on vain hyvin hiilihydraattipitoista, joten runsaasti makeaa syövän diabeetikon verensokeri voi nousta liian nopeasti ja/tai hänellä ei jää hiilarikiintiöstä jäljelle tarpeeksi niin, että voisi syödä kunnon ruokaa samalla.

Tilanne kyllä korjaantuu ja kannattaa herkutellessa seurata verensokeriarvoa ja tarvittaessa piikittää.

Suomessa diabetesliitto suosittelee sokeria jopa diabeetikolle, joka on täysin järjetöntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Tuossa ei mikään pitänyt paikkaansa. Sokeria saa syödä ja makeutusaineet eivät nosta verensokeria samalla lailla. Energiattomien makeutusaineiden käyttö lisämakeuttajana on suositus.

https://www.diabetes.fi/terveydeksi/syominen/diabetes_ja_ruokavalio/mak…

Kyllä pitää paikkansa. Sokeri ei sovi diabeetikolle, vaikka sitä suositellaan.

Vierailija
14/14 |
12.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Diabeetikoille ei käy mikään sokeri. Makeutusaineet nostaa verensokeria siinä kuin sokerikin, joten niitäkään ei kannata käyttää.

Vastenmielistä tietämättömyyttä! Huspois!

Jos olet tuota mieltä, niin tietämätön olet kuitenkin sinä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kolme