Olen alkanut tehdä uutta proteiinipitoista levitettä perheelle
Valkosipuli uuniin paahtumaan. Monitoimikoneella sekaisin joidenkin papujen kanssa. Voipavut, valkoiset pavut tmv. Ihanan kermaista ja hyvää 👍
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Missä kerma? Ei se ole kermaista ilman kermaa... Ihan hyvän makuiselta kuulostaa, ei sillä. Mutta kyllä haisee, ja molemmista päästä. Mutta sehän luo vaan lämmintä tunnelmaa kun perhe yhdessä pieree ja hönkii valkosipulinhajua.
Jos on yhtään laktoosille herkistynyt, se kerma kyllä tekee paljon pahemmat päästöt.
Vierailija kirjoitti:
Missä kerma? Ei se ole kermaista ilman kermaa... Ihan hyvän makuiselta kuulostaa, ei sillä. Mutta kyllä haisee, ja molemmista päästä. Mutta sehän luo vaan lämmintä tunnelmaa kun perhe yhdessä pieree ja hönkii valkosipulinhajua.
Ei ne pavut pistä pakkia sekaisin jos niitä syö säännöllisesti. Tottumattomat ne on niitä papupatoja.
Teen itsekin vähän samanlaista, lisään vielä chiliä ja sitruunamehua. Maistuu kaikille esim. näkkärin päällä.
Mietin kans miten siitä saa kermaisen. Kermaisen rakenteen kyllä ymmärtäisin.
Kasveillakin on solut. Mitä enemmän niitä prosessoi sitä enemmän tuhoutuu niitä ravintoaineita.
Kermaisen rakenteen saa lisäämällä sitä lientä Papa purkista, ei mitään oikeaa kermaa, eihän se sitten enää niin terveellistä ole. Voi myös dipata vihanneksia siihen. Ja vähän vaikka sweetchili kastiketta päälle.
Missä kerma? Ei se ole kermaista ilman kermaa... Ihan hyvän makuiselta kuulostaa, ei sillä. Mutta kyllä haisee, ja molemmista päästä. Mutta sehän luo vaan lämmintä tunnelmaa kun perhe yhdessä pieree ja hönkii valkosipulinhajua.