Mikä on hyvä kakunkuorrute?
Sen täytyy olla vihreää. Ei mielellään sokerimassaa eikä marsipaania.
Kommentit (12)
En tiedä mitää tuollaista kuorrutetta. Mutta ihmettelen, kun niiden kakkujen päälle tungetaan nykyisin koristeeksi esim. kukkakaupan ruusujen kukintoja ym. Eikö niissä ole myrkkyjä? Kuvista ei ainakaan näy, että kuorrutetta olisi suojattu jotenkin sen koristeen alta. Miten kakun syöjien pitäisi toimia niiden koristehärpäkkeiden kanssa. En minä ainakaan mitään kukkakaupan ruusukukintoja syö. Mistään luononruusupuskasta niitä kukintoja ei tähän aikaan vuodesta saa, eli kyllä niiden on pakko kukkakaupasta olla.
Värjäisin kerman. Geeliväreistä ei tule mitään sivumakua. Jos pelkkä kermavaahto ei innosta, sitä voi jatkaa rahkalla tai tuorejuustolla.
Vaahtokarkki kuorrute tai koristele vihreillä kuulilla.
Tilaa Fazerilta Vihreiden kuulien puolikkaita. Niitä saa halvalla näin joulun jälkeen vielä vähän aikaa.
Liivatteesta tai vastaavasta hyydykkeestä tehty, elintarvikevärillä värjätty hyytelö, onko se viralliselta nimeltään kiille?
Vierailija kirjoitti:
Tilaa Fazerilta Vihreiden kuulien puolikkaita. Niitä saa halvalla näin joulun jälkeen vielä vähän aikaa.
Liimaamattomia?
Tee voikreemi ja värjää se. Sopii useimpiin kakkuihin. Yleensä kuorrute valitaan sen mukaan mikä kakku on kyseessä.
Valion Viola tuorejuusto + tomusokeri + vihreä väri
🇺🇦🇮🇱
Ihan vaan kermavaahto. Senkin voi värjätä.