Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla on aina ollut ihan onnettomat ketunnokkatissit, pienet ja rumat. Sen sijaan takalisto on aina ollut ihan sairaan hyvä, pyöreä ja kiinteä, ja saan siitä jatkuvasti kehuja miehiltä ja naisilta. Kaikki miehet joiden kanssa olen seurustellut (4), ovat aina olleet sitä mieltä, että perse on naisen tärkein ruumiinosa. Mietinkin, että sanovatko ne mulle noin vaan siksi että tissit on mitä on, ja perse mulla on hyvä, vai vedänkö vaan puoleeni näitä "persemiehiä"?

Lisäksi kaikki tapailemani miehet ovat aina olleet kuulemma pienien rintojen perään. Mites teillä? Sattuiko niin somasti, että mies arvostaa juuri sen ruumiinosan kauneutta, joka sulla on parempi? Entäs tissien koon kanssa?

Ois kiva tietää että sanooko ne vaan vai ajatteleeko näin myös!

Sivut

Kommentit (60)

Viimesin mies jota tapailin sanoi lyhyen tuntemisen jälkeen, että "olen persemies". Heti en meinannut edes ymmärtää mitä tarkoitti kun ikääkin miehellä oli jo lähes 40v. Noh, mulla nyt ei ole persettä nimeksikään, sen sijaan tissiä löytyy. Ei mulla muuta ajatusta syntynyt, kun, että onpa lapsellinen äijä ja en myöskään jatkanut tapailua.

Oon joskus kysyny ja tissimiehiä kuulemma on..ja sanoo että mulla on erittäin hyvät :) Ite oon tätä vähän ihmetelly, kun on aika pienet (b-kuppi), mutta ei kai kaikki miehet sit tykkää isoista lollottimista..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo kyllä mäkin uskon että monet on ennemmin pienten rintojen kannalla kuin megahinkkien, mutta että lähes KAIKKI tapailemani miehet? Kai se on niin että jos ihmisestä itsestään pitää niin sitten pitää myös niistä tisseistä. Tapailin itsekin kerran miestä joka suu vaahdossa selitti rakastavansa pyöreitä rintoja, ei siis ollut nähnyt mua ilman vaatteita tuolloin. Jäi aika nopeasti se juttu, tosin muistakin syistä johtuen.

Ap

Pyllymies on omani. Tunnettiin jo vuosia ennen seurustelua, joten tiesin jo etukäteen. :D itse olen olemattomat rinnat omaava, monia eri urheilulajeja harrastava pyöreäpyllyinen. Itsekin tykkään omasta takalistosta ja mies vielä enemmän.

Ap oletko jotain 15v? Käytä aivojas, kalastelet tällä nyt ihan selkeästi vastausta tyyliin "sulla on pakko olla aivan jumalainen perseee" <3<3<3

Ööö ei en ole 15, ja miksi kalastelisin kehuja perseelleni vauvapalstalla, kun edes kuvaa en aio ketjuun liittää? Mulla on hyvä pylly ja sille en tarvitse vahvistusta.

Kalastelen vastausta lähinnä kysymykseen, uskovatko av-mammat, että vaikuttaako naisen ulkoinen olemus noinkin kovasti miehen mieltymyksiin. Esim että hyvä pylly ja välttävät tissit tekisivätkin tissimiehestä persemiehen. Oon kuitenkin ymmärtänyt miespuolisten kaverieni puheistä, että tää tissi/persevakaumus on aikamoisen tiukassa useilla.

ap <3 <3 <3

Seksuaalisessa mielessä tärkeimmät ruumiinosat tietysti, mikä sun mielestä on sitten naisen tärkein ruumiinosa? Kasvoja en tietenkään laske tähän, koska mielestäni on sanomattakin selvää, että tapailemani miehet pitävät kasvojani viehättävinä.

ap

Seksuaalisessa mielessä tärkeimmät ruumiinosat tietysti, mikä sun mielestä on sitten naisen tärkein ruumiinosa? Kasvoja en tietenkään laske tähän, koska mielestäni on sanomattakin selvää, että tapailemani miehet pitävät kasvojani viehättävinä.

ap

Tissit on c75 ja perse on kokoa M. Mies tykkää. Vyötärö menis sitte xs kokosiin pöksyihin mutta persaus ei. Tilaan housut netistä.  Mies taitaa olla peppumies, ei se ainakaan tissejä juuri noteeraa mutta takamusta aina hieroskelee. :D

Mies on tissimies. Mulla ei omasta mielestäni ole kumpikaan kovin hyvä, peppu on pieni ja litteä ja rinnat isot ja riippuvat. Mutta mies tykkää noista tisseistä, lähinnä kai siksi että ovat isot. 

Olen huomannut kans, että miehillä tuntuu olevan selvä perse/tissi -"vakaumus" :D

Entinen poikaystävä oli selkeesti persemies, mikä sopi hyvin, koska peppuni on parempi kuin pienet tissini. Mutta tämän hetkinen mies kyllä vaikuttaa (siis ihan minun oma fiilikseni) tissimieheltä, ja vieläpä sellaiselta, että arvostaa muotoja (sanonut että naisessa pitää olla mistä ottaa kiinni)...ja tämähän minua mietityttää... Noh, toistaiseksi on jaksanut helliä pieniä tissejäni..ehkä pienitkin on paremmat kuin ei mitään..ja ehkä hän on vähän kallistumassa peppupuolellekin :D

Eli ehkä se on niinkuin ap'kin uumoili: kun tykkää toisesta, niin silloin siitä vaan tykkää :)

Mun mies huomioi molempia. Mä tykkään enemmän siitä, että se hyväilee peppua kuin rintoja, mutta kiva että tykkää kummastakin. Muotoja musta löytyykin, joten sinänsä hyvä homma. 

Tissini ovat pienet 75B. Ne ovat kyllä ns. hyvänmalliset, mutta auttamattoman pienet. Peppuni taas.. minulla ei ole itse asiassa ollut minkäänlaista mielipidettä pepustani ennen kuin tapasin nykyiseni. Ihan hyvältä se mielestäni näyttää esim. hyvin istuvissa farkuissa, mutta ei se semmoinen pyöreä ghettobooty ole, joka alusvaatteisakin uhmaisi painovoimaa. Kuitenkin sen näköinen ettei tarvitse rannalla biksuissa hävetä. Miehenikin ilmeisesti pepustani kovasti pitää ja tunnustautuukin peppumieheksi. Joten kai se oma parempi puoli peppu/tissit niistä pitäviä miehiä puoleensa vetää?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat