Ehtiikö sima vielä valmistua jos teen sen huomenna aamulla?
Kommentit (14)
Perinteisellä reseptillä ehtii:
Lisää kossupulloon kolme rusinaa. Sima on valmista nautittavaksi :-D
Huoneenlämmössäkin siman valmistuminen kestää 3vrk. Jääkaapissa 7-8 vrk.
Eli ei ehdi.
eikö wappu ole torstaina? ti, ke, to niin valmista on?
eikö wappu ole torstaina? ti, ke, to niin valmista on?
Laitoin sunnuntaiaamuna käymään ja tänään iltapäivällä pulloon, tuntui siltä että jäähdytettynä olisi voinut juoda. Hiivaa oli n. viisinkertainen määrä ohjeeseen verrattuna. Saa nähdä, huomenna maistan. Ei siitä kyllä niin kirkasta tule kuin pienellä hiivalla pitkään pullossa ollut.
Ehtiihän se, mutta ei vapuksi. Ensi viikoksi ehtii hyvin :)
ensi viikoksi???? eihän sen valmistukseen mene kuin pari pv
ensi viikoksi???? eihän sen valmistukseen mene kuin pari pv
[quote author="Vierailija" time="28.04.2014 klo 23:09"]
ensi viikoksi???? eihän sen valmistukseen mene kuin pari pv
[/quote]
Jos kiljua haluat tehdä, ni parissa päivässä saattaapi tulla. Ei siitä järin hyvän makusta todennäkösesti tuu, mut sama kai tuo, kun muksuille juottaa.
ei ehdi siinä on monta vbaihetta. hiivat pitää laskea yms yms
http://yle.fi/uutiset/vappu_tulkoon_-_sima_on_kaymassa/6010319
En tiiä, mietin samaa, mutta tekisin vasta huomenna illalla. Mut voihan sitä juoda vasta sitten kun se on valmista.
Toisaalta mietin, että mikä kaupan sima maistuu eniten itsetehdylle? Toisaalta mietin, miksi en joisi siideriä ja lapset limua?