Vierailija

Monissa ketjuissa missä on väännetty tästä naisen (seksi)suhteiden määrästä ja merkityksestä, on ollut paljon niitä kannanottoja, että on ihan ok jos naisella on ollut kymmeniä tai jopa satoja kumppaneita.

 

Ja toisaalta, että jos mies vaatii naiselta vähäistä aikaisempien kumppaneiden määrää, niin silloin myös miehen tausta pitää olla vähän kokenut.

 

Ottamatta tässä viestissä nyt kantaa siihen, että miten sen kokemuksen määrän kummallakin sukupuolella tulisi olla, niin kysynkin vaan että miten naiset, joilla niitä aikaisempia kokemuksia on kymmenien eri miesten kanssa, ovat asiasta kertoneet vai eivätkö ole kertoneet.

 

Eli jos siis on ihan ok, että aikaisempin miesten lukumäärä on suuri ja se on oman maailamnkatsomuksesi mukaan hyvä juttu, niin tietääkö puolisosi lukusi/menneisyytesi tarkasti.

 

Jos tietää, niin miten suhtautuu.

 

Jos ei tiedä niin miksi ei (asia jos on kerran ok)

 

JA ennen kaikkea onko nykyinen mies ns. nössö perheenisä tyyppi jonka otit järkisyistä vai suuri elämäsi rakkaus.

 

Kysyjä on nainen, jos se nyt jotakuta mietityttää.

Sivut

Kommentit (172)

Mun mielestä pitäisi olla rehellinen, jos mies asiasta kysyy. Ja kun monet sanovat, että menneillä ei ole väliä, niin miksi sitten peittelevät omaa menneisyyttään?

Määrittele "paljon". Toisille esim. 15 on ok, toisille jo 2 entistä kumppania on pilaantunutta tavaraa.

Jos olisi mies, kertoisin rehellisesti luvun. En voisi olla miehen kanssa jolla on psyykkisiä ongelmia tai esim. selvittämätön äititrauma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

no, eipä nää naiset taida haluta vastata. yksi kaveri on jolla paljon miehiä, ei saanut ketään niistä tosiäijistä ja kun ikää tuli, niin meni sitten sellasen kiltin miehen kanssa ja on nykysin niin perheenäitiä että. ja miehelle ei tietty kertonut koko totuutta.

En ollut ikinä murehtinut kumppanien määrää, kunnes tapasin sen oikean. Ei minulla mieletöntä määrää miehiä ollut, noin 30, mutta hänellä vain muutama nainen. Siinä vaiheessa tuntui että olen sekoillut todella paljon, vaikka käytännössä elämä vain on mennyt niin. Muutama pidempi suhde, joiden välissä pidin hauskaa ja huvittelin miten halusin. Tuli myös joitain suhteita jotka eivät vain johtaneetkaan mihinkään. Hänellä taasen elämä oli mennyt erilailla, eikä kumppaneita vaan tullut niin montaa.

En muista olenko kertonut tarkkaa lukemaa ikinä, mutta kyllä hän sen noin 30 tietää. Samoin sen millaiset suhteet tuon lukeman on tehneet. Minulla oli syyllinen olo asiasta ja kertominen oli vaikeaa, mutta ei se hänelle ongelma ollut, elämää vain.

Toisaalta määrä ei suoraan ihmisestä kerro. Pelimies joka vilkuilee koko ajan toisia, on saattanut olla vain muutaman kanssa. Siirtyy aina suoraan uuteen suhteeseen, muttei kuitenkaan tosissaan siihen sitoudu. Tai suhteisiin vakavasti suhtautuva on voinut olla hyvinkin monen kanssa, on vaan aktiivisesti etsinyt suhdetta ja lopettanut ne jos ei koe suhdetta oikeaksi.  

Kerroin miehelle, joka on juuri sitä mitä oon aina halunnut, eikä mun entisten määrällä ollut väliä. Ei ole ollut kellekkään eksällekkään.

Mä en ole kertonut tarkkaa määrää. Itsekään en tiedä tarkkaa määrää, koska en ole varma mihin vetää raja. Jos puhutaan ihan perinteisestä penetraatiosta, niin luku olisi jotain 15. Mies ei ole kysynyt joten en ole kertonut.

Kun tapasin mieheni, hänellä oli ymmärtääkseni vain yksi kumppani. Tai kaksi. Joskus halusi avautua asiasta. Hän tietää, että mulla on enemmän kumppaneita, ja se ilmeisesti on paha asia hänestä. Ei siksi, että haluaisi että mulla olisi vähemmän, vaan koska hän ei ole koskaan kokeillut yhdenyön tarinaa, lomaromanssia tai eksoottista pimperoa, vakipanoa, puhumattakaan ryhmäseksistä. Olisi kuulemma halunnut nuorena tehdä jotain sellaista. Nyt on liian myöhäistä kun on rengastettu. Veikkaan, että mies luulee mulla olleen jotain viisi kumppania.

Avoimuus ja rehellisyys on hyveitä, mutten ymmärrä miksi pitäisi väenvängällä saada toiselle paha mieli kertomalla, jos tietää toisella olleen erilaisen nuoruuden. Jos mies kysyisi, varmaan haluaisin tietää motiivin, mutta kertoisin kyllä sitten rehellisesti.

Teillä vastanneilla on siis tämä asetelma että miehet, joiden kanssa olette vakiintuneet, ovat niitä "kilttejä ja kokemattomia"? Miksi näin?

 

ap

Itselläni on seksikumppaneita vähän reilut viiskymmentä, poikaystävälle kerroin tämän heti alkuun ja myös sen, etten ole ikinä eläissäni ollut oikeassa parisuhteessa, joten nuo kumppanit ovat kertyneet yhden yön jutuista ja muutamasta vähän pidemmästä säädöstä. Poikaystävä on elämäni ensimmäinen rakkaus, muista seksikumppaneista en ole panoa enempää halunnut, vaikka he olisivatkin. En ole siis vaan tyytynyt mieheeni, vaan hän on ensimmäinen jonka kanssa haluan tulevaisuuden.

 

Poikaystävällä taas on seksikumppaneita ollut parisenkymmentä, parisuhteista ja säädöistä suurinosa ja muutama yhden yön juttu. 

Mun mies ei tiedä lukua, koska en tiedä mäkään.

Toisaalta mies tietää mun olleen sinkku 15 vuotta aikuiselämästäni ja että olen harrastanut seksiä enemmän kuin kerran vuodessa.

Eli periaatteessa tietää sen mitä mäkin, paljon niitä on, mutta en ole kuitenkaan joka viikonloppu, lähellekään, sinkkuna käynyt baarista panoa hakemassa.

 

Miestä ei häiritse, koska ymmärtää tilanteen vaikkei hänellä itsellään ole ollut yhtään yhdenillan juttua ja seksikumppaneita muutenkin vain muutama, koska viimeisinkin suhteensa kesti 24 vuotta.

Mies on kiltti perheenisä JA elämäni rakkaus. Nössöä tuosta ei onneksi saa tekemälläkään.

Minulla on ollut jotain 25-30 miestä suunnilleen, en ole laskenut. En oikein usko että kukaan voi kuvitellakaan lukua tuollaiseksi, olen hiljainen, kiltti, maantienharmaa hiirulainen. Mutta mulla on synkkä, perverssi puoleni jonka joskus päästin valloilleen ;)

Tykkään esim. vetää korsetin päälle, talloa miestä korkokengillä ja antaa ruoskan viuhua. Naiminen esim. hautajaisissa on mukavan kinkyä. Minulla on ollut pari aivan sairasta suhdetta suoraan sanottuna, rivouksia joita ette mammat voi kuvitella. Olen myös pettänyt ja jättänyt. Yhteen aikaan oli fuckbuddy jonka kanssa oli pelkkää anaalia - hän oli muuten naimisissa, hyi mua!

 

Mutta niin, olen nykyään samanlaisen hissukan kanssa suhteessa, hän varmasti kuvittelee että olen kiltti tyttö. Ei ole koskaan kysynyt asiasta mitään. Exäni yritti udella tarkkaa lukua, en koskaan kertonut sillä se on yksityisasiani. Nykyään tyydyn katselemaan pornoa, melkoisen, hmm, hard corea sellaista. Olen iloinen että sain nuoruuteni revitellä, nyt sit kaiholla muistelen ja jaksan olla kiltti, pullantuoksuinen mamma joka ajaa farmariautolla ja asuu lähiössä.

Vierailija

no, eipä nää naiset taida haluta vastata. yksi kaveri on jolla paljon miehiä, ei saanut ketään niistä tosiäijistä ja kun ikää tuli, niin meni sitten sellasen kiltin miehen kanssa ja on nykysin niin perheenäitiä että. ja miehelle ei tietty kertonut koko totuutta.

 

Kuulostaa niin tutulta. Tunnen kaksi entistä kevytkenkäistä naista ja toinen meni naimisiin tahdottoman miehen kanssa ja toinen taas paljon nuoremman ja viattoman.

 

Silloin kun bilettivät niin ne miehet oli aina näitä öykkäröiviä korstoja, mutta tosiaan perhettä sellaisen kanssa eivät saaneet. Tuskin puolisot tietää totuutta. Kaupunkia on tullut vaihdettua ja fb:sta on poistettu melkein kaikki miespuoliset kaverit...

Minulla on ollut "vain" 15 suhdetta, joista kaksi naisia, ennen aviomiestäni. Seurustelun alkumetreillä ikää oli 19, joten siihen nähden luku on ehkä hieman tyly. Mies on samanikäinen ja hänellä oli omien sanojensa mukaan ennen minua kaksi seurustelusuhdetta eikä hän harrastanut irtoseksiä.

Ainakin minä olen ollut täysin rehellinen kysyttäessä entisteni lukumäärästä ja missä olosuhteissa kumppaneita on tullut hankittua. Mies ei ilmeisesti paheksunut minun lukumäärääni vaan omaansa, en ymmärrä miksi.

Vierailija

Ei ne saa muita. Jos pelimies joskus vakiintuu, se on vähemmän kokeneen naisen kanssa. Näille jää kokemattomat nörtit yms.

 

Voi kuule, kummasti on edelleenkin ne pelimiehet soitelleet perään ja ihmetelleet, että miksi en heidän kanssaan halunnut mitään vakavampaa, kun parisuhteeseen aloin ja tästä saivat tietää.

 

-10

 

6 vastaa. Yhden illan juttuja jne huvituksia harrastin aina sellaisten miesten kanssa kenen kanssa en suhdetta halunnut. Kukkoilijoita, kaljuja äijiä, komeita treenattuja ulkonäkökeskeisiä jne, pikkupahiksia jne. Ei he ole mitään sellaista kenen kanssa ikinä olisin perhettä halunnut. En vaan ollut itsekään valmis ja tarpeeksi rohkea olemaan sen ihanan tavallisen miehen kanssa. Aina hyvää ei vaan uskalla ottaa vastaan, silloin on liian täysiä mukana ja satutettavissa. 

Kun tapasin sen oikeani, oli hän juuri sellainen mistä olin haaveillut. Myös sopivasti tavallinen, ei mikään retostelija vaan juuri sellainen kenen kanssa on ihana olla vähän nössö kotona, vaikkei muut sitä tiedäkään. Voi olla ihan oma itsensä hyvine ja huonoine puolineen, ihan niin heikko tai vahva miltä tuntuu. 

Mieheni on "kiltti ja kokematon", mutta esim. ulkoisesti sitä ei olisi tiennyt. Tutustuessa vain.

Vierailija

Ei mun mies ollut kiltti eikä kokematon minusta, sillä oli vain yksi pitkä rakkaustarina takanaan, jonka kanssa kokeillut ja kokenut.

 

-8

Mulla ihan sama homma. Enemmän mun mies on varmasti eläessään pannut kuin mitä minä.

 

Niin ja mä en ole muuten koskaan ollut minkään "öykkärin" kanssa, saati pelimiehen, yh, ei ole mun tyyliä.

 

-13-

 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla