Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko teillä riisinkeitintä?

Vierailija
22.04.2014 |

Miten usein käytätte? Onko hyvä kapistus?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On.Keittimellä tehty riisi maistuu paremmalle kuin hellalla. Ellei sitten viitsi hellalla höyryttää riisiä kypsäksi.

Vierailija
2/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti. Myöskin Japanissa asuneena mulle ei kelpaa merkkinä kuin Zojirushi, riisinä toimii hyvin pyöreäjyväinen puuroriisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Induktiolla on hankala keittää oikeaoppisesti riisiä, koska levylle ei saa "jälkilämpöä", jota tarvitaan riisin hauduttamiseen. Riisinkeittimellä riisi onnistuu aina.

Vierailija
4/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei varsinaisesti, mutta Tuppewaren mikroriisinkeitin löytyy ja on tosi pätevä laite. Tai no eihän se laite ole vaan muovikippo, mutta joka tapauksessa ajaa asiansa.

Vierailija
5/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Mies osti, mielestäni se oli ensin turhake. Ollaan kuitenkin käytetty aika paljon. Hyvänä puolena että riisi ei pala ikinä pohjaan, riisikattila ei vie tilaa hellalla jos tekee samalla muutakin ja toisaalta riisi pysyy lämpimänä jos muu ruoka ei ole valmis ihan samaan aikaan. Hyvä myös jos ei ole hellaa käytössä (toimii sähköpistokkeella). Ollut siis ihan jees vaikka tietysti pelkällä kattilallakin pärjää. 

 

 

Vierailija
6/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Japseissa asuneena en enää muuta riisiä voikkaan syödä. Kapistuksena clasun halvin ja riisiksi kelpaa tavallinen puuroriisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 00:33"]Japseissa asuneena en enää muuta riisiä voikkaan syödä. Kapistuksena clasun halvin ja riisiksi kelpaa tavallinen puuroriisi.

[/quote]

Samalla laitteella onnistuu lisäksi kasvisten höyryttäminen.

Vierailija
8/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 00:33"]Japseissa asuneena en enää muuta riisiä voikkaan syödä. Kapistuksena clasun halvin ja riisiksi kelpaa tavallinen puuroriisi.

[/quote]

Samalla laitteella onnistuu lisäksi kasvisten höyryttäminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 00:33"]Japseissa asuneena en enää muuta riisiä voikkaan syödä. Kapistuksena clasun halvin ja riisiksi kelpaa tavallinen puuroriisi.

[/quote]

Samalla laitteella onnistuu lisäksi kasvisten höyryttäminen.

Vierailija
10/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnistuuko kokojyväriisin keittäminen sellaisella?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Basmatiriisi valmistuu 5+5minuutissa, ei tarvita keittimia eika pala pohjaan.

Vierailija
12/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On. Kattila ja liesi. En tosin riisiä keitä kuin joulupuuroksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

meillä on kenwood riisinkeitin..on käytössä hyvin usein. Helppoa tehdä eikä tarvi vahtia riisin keittymistä. voi tehdä soosit ja kastikkeet ynnämuut sillä välin. ja mielestäni siihen käy mikä tahansa riisi, itse tykkään eniten basmatiriisistä. kuppi riisiä, huuhdo se ja poista huuhteluvesi, sitten samanlainen kuppi vettä, kuin riisiäkin ja keittämään. se on siinä. Yleensä laitamme kaksi kupillista riisiä kun on kaksi henkilöä, ja vielä työpaikan lounaaksikin riittää siitä.

Vierailija
14/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

meillä on kenwood riisinkeitin..on käytössä hyvin usein. Helppoa tehdä eikä tarvi vahtia riisin keittymistä. voi tehdä soosit ja kastikkeet ynnämuut sillä välin. ja mielestäni siihen käy mikä tahansa riisi, itse tykkään eniten basmatiriisistä. kuppi riisiä, huuhdo se ja poista huuhteluvesi, sitten samanlainen kuppi vettä, kuin riisiäkin ja keittämään. se on siinä. Yleensä laitamme kaksi kupillista riisiä kun on kaksi henkilöä, ja vielä työpaikan lounaaksikin riittää siitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

meillä on kenwood riisinkeitin..on käytössä hyvin usein. Helppoa tehdä eikä tarvi vahtia riisin keittymistä. voi tehdä soosit ja kastikkeet ynnämuut sillä välin. ja mielestäni siihen käy mikä tahansa riisi, itse tykkään eniten basmatiriisistä. kuppi riisiä, huuhdo se ja poista huuhteluvesi, sitten samanlainen kuppi vettä, kuin riisiäkin ja keittämään. se on siinä. Yleensä laitamme kaksi kupillista riisiä kun on kaksi henkilöä, ja vielä työpaikan lounaaksikin riittää siitä.

Vierailija
16/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.04.2014 klo 03:50"]

meillä on kenwood riisinkeitin..on käytössä hyvin usein. Helppoa tehdä eikä tarvi vahtia riisin keittymistä. voi tehdä soosit ja kastikkeet ynnämuut sillä välin. ja mielestäni siihen käy mikä tahansa riisi, itse tykkään eniten basmatiriisistä. kuppi riisiä, huuhdo se ja poista huuhteluvesi, sitten samanlainen kuppi vettä, kuin riisiäkin ja keittämään. se on siinä. Yleensä laitamme kaksi kupillista riisiä kun on kaksi henkilöä, ja vielä työpaikan lounaaksikin riittää siitä.

[/quote]

 

Miten tämä eroaa kattilalla hellalla keittämisestä?

 

Vierailija
17/17 |
22.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sitä riisiä pitää vahtia? Laitan riisiä usein mutta ei siihen muuta tarvita kuin kattila.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yhdeksän