Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletko jo maistanut JYYSTÖPOSSUA (pulled pork)?

Vierailija
31.03.2014 |

Tämän hetken kovin uutuus ruoanlaitossa on JYYSTÖSIKA eli "pulled pork". Sitä myydään ainakin Prisman valmisruokahyllyssä. Joko olet maistanut? Voit valmistaa sitä itsekin! Mmmm...!

http://rahkamuija.blogspot.de/2014/01/jyystopossua-ja-jalkajyystoa.html

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, Hämeenlinnan Popinossa pulled pork burger, oli sairaan hyvää!

Vierailija
2/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

:-D Onneksi en sentään ole naimisissa jyystösian kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan on NYHTÖPOSSU suomeksi.

Vierailija
4/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

JYYSTÖpossua, hyi hitto :D Se on varmaan sukua tälle kiinalaisen ravintolan ruokalajille: Fuck the Duck until Exploded :D http://www.funpic.hu/en/categories/others-photo/37624_fuck-the-duck-until-exploded?categoryId=10&position=&large=1

Vierailija
5/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on nyhtöpossua eli riipisikaa.

Vierailija
6/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kymmenkunta kertaa on tehty. Käytän yleensä porsaan lapaa tai kasleria (josta huuhtelen marinadin pois). Pintaan vain 1rkl suolaa, 1 rkl fariinisokeria, 1 rkl paprikajauhetta ja sopivasti pippuria. Yleensä laitan hieman vettä vuoan pohjalla (n.1-1.5dl) ja paistan lihaa uunissa yön yli n.10h 120 astetta. Hieman jäähdytty liha irtoaa melkein kosketuksesta :) Sitä sitten hampparin/tortillan väliin, namia on!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jyystösika. Hah hah!

Vierailija
8/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:29"]

Kyllä, Hämeenlinnan Popinossa pulled pork burger, oli sairaan hyvää!

[/quote]

 

Onko se vähän niin kuin Hämeenlinnan versio lahtelaisesta "lihamukista"?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:33"]

Ihan on NYHTÖPOSSU suomeksi.

[/quote]

 

Ei, kyllä se on JYYSTÖPOSSU!

Vierailija
10/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:38"]

Jyystösika. Hah hah!

[/quote]

 

Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin, Suomen entinen uusnatsijohtaja, käytti itsestään nimitystä "panosika".

http://keskustelu.suomi24.fi/node/6750311

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:36"]

Kymmenkunta kertaa on tehty. Käytän yleensä porsaan lapaa tai kasleria (josta huuhtelen marinadin pois). Pintaan vain 1rkl suolaa, 1 rkl fariinisokeria, 1 rkl paprikajauhetta ja sopivasti pippuria. Yleensä laitan hieman vettä vuoan pohjalla (n.1-1.5dl) ja paistan lihaa uunissa yön yli n.10h 120 astetta. Hieman jäähdytty liha irtoaa melkein kosketuksesta :) Sitä sitten hampparin/tortillan väliin, namia on!

[/quote]

 

Mmmmh! Aah! Silloin on jyystösika parhaimmillaan!

Vierailija
12/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jyystöpossua eturuuaksi, jyystösikaa jälkiruuaksi, mmm!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt sitä itse. Tosin täällä päin se on nyhtöpossua. Jamie Oliver aikoinaan töllön kautta minut kyseiseen herkkuun tutustutti.

Vierailija
14/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvää on, valmiina en ostais!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
31.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jyystöpossu on ihan kuningasruoka, tosi namia! Suosittelen kaikille!

Vierailija
16/27 |
19.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samanlaista kuin oon uunipossusta tehnyt? Eipä kummallisempaa.

Vierailija
17/27 |
19.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko Suomessa aina joku muotiruoka jota koko kansan pitaa tehda ja hehkuttaa? Avokadopasta?

Vierailija
18/27 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="19.01.2015 klo 00:46"]

Onko Suomessa aina joku muotiruoka jota koko kansan pitaa tehda ja hehkuttaa? Avokadopasta?

[/quote]

Mutti-tomaattimusrska

Vierailija
19/27 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai nytkö siitä tuli JYYSTÖpossu kun joku nobody hienosti "keksi" tälläisen? Just.

Vierailija
20/27 |
13.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 10:55"]Ai nytkö siitä tuli JYYSTÖpossu kun joku nobody hienosti "keksi" tälläisen? Just.
[/quote]

Katso ap:n kirjoituksen päivämäärä!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän neljä