Oletko jo maistanut JYYSTÖPOSSUA (pulled pork)?
Tämän hetken kovin uutuus ruoanlaitossa on JYYSTÖSIKA eli "pulled pork". Sitä myydään ainakin Prisman valmisruokahyllyssä. Joko olet maistanut? Voit valmistaa sitä itsekin! Mmmm...!
http://rahkamuija.blogspot.de/2014/01/jyystopossua-ja-jalkajyystoa.html
Kommentit (27)
:-D Onneksi en sentään ole naimisissa jyystösian kanssa.
JYYSTÖpossua, hyi hitto :D Se on varmaan sukua tälle kiinalaisen ravintolan ruokalajille: Fuck the Duck until Exploded :D http://www.funpic.hu/en/categories/others-photo/37624_fuck-the-duck-until-exploded?categoryId=10&position=&large=1
Kymmenkunta kertaa on tehty. Käytän yleensä porsaan lapaa tai kasleria (josta huuhtelen marinadin pois). Pintaan vain 1rkl suolaa, 1 rkl fariinisokeria, 1 rkl paprikajauhetta ja sopivasti pippuria. Yleensä laitan hieman vettä vuoan pohjalla (n.1-1.5dl) ja paistan lihaa uunissa yön yli n.10h 120 astetta. Hieman jäähdytty liha irtoaa melkein kosketuksesta :) Sitä sitten hampparin/tortillan väliin, namia on!
[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:29"]
Kyllä, Hämeenlinnan Popinossa pulled pork burger, oli sairaan hyvää!
[/quote]
Onko se vähän niin kuin Hämeenlinnan versio lahtelaisesta "lihamukista"?
[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:33"]
Ihan on NYHTÖPOSSU suomeksi.
[/quote]
Ei, kyllä se on JYYSTÖPOSSU!
[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:38"]
Jyystösika. Hah hah!
[/quote]
Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin, Suomen entinen uusnatsijohtaja, käytti itsestään nimitystä "panosika".
[quote author="Vierailija" time="31.03.2014 klo 22:36"]
Kymmenkunta kertaa on tehty. Käytän yleensä porsaan lapaa tai kasleria (josta huuhtelen marinadin pois). Pintaan vain 1rkl suolaa, 1 rkl fariinisokeria, 1 rkl paprikajauhetta ja sopivasti pippuria. Yleensä laitan hieman vettä vuoan pohjalla (n.1-1.5dl) ja paistan lihaa uunissa yön yli n.10h 120 astetta. Hieman jäähdytty liha irtoaa melkein kosketuksesta :) Sitä sitten hampparin/tortillan väliin, namia on!
[/quote]
Mmmmh! Aah! Silloin on jyystösika parhaimmillaan!
Jyystöpossua eturuuaksi, jyystösikaa jälkiruuaksi, mmm!
Olen tehnyt sitä itse. Tosin täällä päin se on nyhtöpossua. Jamie Oliver aikoinaan töllön kautta minut kyseiseen herkkuun tutustutti.
Jyystöpossu on ihan kuningasruoka, tosi namia! Suosittelen kaikille!
Samanlaista kuin oon uunipossusta tehnyt? Eipä kummallisempaa.
Onko Suomessa aina joku muotiruoka jota koko kansan pitaa tehda ja hehkuttaa? Avokadopasta?
[quote author="Vierailija" time="19.01.2015 klo 00:46"]
Onko Suomessa aina joku muotiruoka jota koko kansan pitaa tehda ja hehkuttaa? Avokadopasta?
[/quote]
Mutti-tomaattimusrska
Ai nytkö siitä tuli JYYSTÖpossu kun joku nobody hienosti "keksi" tälläisen? Just.
[quote author="Vierailija" time="13.02.2015 klo 10:55"]Ai nytkö siitä tuli JYYSTÖpossu kun joku nobody hienosti "keksi" tälläisen? Just.
[/quote]
Katso ap:n kirjoituksen päivämäärä!
Kyllä, Hämeenlinnan Popinossa pulled pork burger, oli sairaan hyvää!