Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten miedontaa ruuan tulisuutta??

Vierailija
27.03.2014 |

Apua, auttakaa joku!! Tein Intialaistyylistä masala-ruokaa josta tuli vahingossa ihan mahdottoman tulista:( Millä tulisuutta voisi miedontaa? Ruuassa on chiliä ja ulkomailta tuotua maustesekoitusta sekä luonnonjugurttia, muita "tavallisempia" mausteita ja eri vihanneksia. Auttakaa, please!! En halua heittää ruokaa roskiin!:(

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää jogurttia tai smetanaa/ranskankermaa. Sopisiko peruna joukkoon? 

Vierailija
2/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tais tulla kysymys tuplana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä jotain hedelmää joukkoon? Ananasta, banaania tai vaikkapa tuoremehua...? Kookosmaitoa, ripaus sokeria...

Vierailija
4/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulisuus taittuu lisäkeriisillä ja mangolassilla.

Vierailija
5/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerilla

Vierailija
6/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maidossa oleva rasva pilkkoo kapsaisiinia. Lisää siis rasvaista jugurttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.03.2014 klo 19:15"]

Tais tulla kysymys tuplana.

[/quote] Ala  hyva ihminen ota tata neuvoa todesta!

Vierailija
8/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.03.2014 klo 19:15"]

Tais tulla kysymys tuplana.

[/quote] Ehkä jotain hedelmää joukkoon? Ananasta, banaania tai vaikkapa tuoremehua...? Kookosmaitoa, ripaus sokeria...

 

Siis tata neuvoa! Tai sitten kippaa kattilaan jaateloa ja vanukastakin, eikohan ala maistumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.03.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö pari raakaa habaneroa alkupaloiksi. Sen jälkeen tuo pöperö tuskin tuntuu missään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä kahdeksan