Miten miedontaa ruuan tulisuutta??
Apua, auttakaa joku!! Tein Intialaistyylistä masala-ruokaa josta tuli vahingossa ihan mahdottoman tulista:( Millä tulisuutta voisi miedontaa? Ruuassa on chiliä ja ulkomailta tuotua maustesekoitusta sekä luonnonjugurttia, muita "tavallisempia" mausteita ja eri vihanneksia. Auttakaa, please!! En halua heittää ruokaa roskiin!:(
Kommentit (9)
Ehkä jotain hedelmää joukkoon? Ananasta, banaania tai vaikkapa tuoremehua...? Kookosmaitoa, ripaus sokeria...
Tulisuus taittuu lisäkeriisillä ja mangolassilla.
Maidossa oleva rasva pilkkoo kapsaisiinia. Lisää siis rasvaista jugurttia.
[quote author="Vierailija" time="27.03.2014 klo 19:15"]
Tais tulla kysymys tuplana.
[/quote] Ala hyva ihminen ota tata neuvoa todesta!
[quote author="Vierailija" time="27.03.2014 klo 19:15"]
Tais tulla kysymys tuplana.
[/quote] Ehkä jotain hedelmää joukkoon? Ananasta, banaania tai vaikkapa tuoremehua...? Kookosmaitoa, ripaus sokeria...
Siis tata neuvoa! Tai sitten kippaa kattilaan jaateloa ja vanukastakin, eikohan ala maistumaan.
Syö pari raakaa habaneroa alkupaloiksi. Sen jälkeen tuo pöperö tuskin tuntuu missään.
Lisää jogurttia tai smetanaa/ranskankermaa. Sopisiko peruna joukkoon?