Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Rostis ON sisäänleivottu karjalanpiirakka

Vierailija
15.11.2020 |

Ruokakilpailussa puhuttiin vielä empanadas-tyyppisestä piirakasta ja että on testattu erilaisia versioita ja taikinoita. Nyt siinä myyntipussissa on kaunista tarinaa kaipuusta Karjalaan:D
Eli oliko kyseessä oikeasti mikään uutuus?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä silti, ja käteviä ottaa mukaan, joskin vähän kalliita.

Vierailija
2/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulle on ihan sama, mitä ovat, mutta en ole vieläkään onnistunut niitä saamaan. Niitä ei ole ikinä missään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo hyvä eväs. Nyt on alkanut löytymään lähi s marketista.

Vierailija
5/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei karjalanpiiraassa ole kananmunaa täytteenä, rostiksessa on. Hyviä ne on ja välillä niitä saa vielä lämpiminä. Oikein hyvä tuote. Ei tosin kovin edullinen.

Vierailija
6/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka muutaman päivän myynnissä ollut Rostis onkin ehtinyt jo kerätä runsain määrin positiivista palautetta asiakkailta, on tuote herättänyt myös kritiikkiä. MTV:n lukija Ina Liljeströmin mielestä on väärin kutsua Rostista uudeksi innovaatioksi, sillä samantapaista piirakkaa on tehty Savossa jo pitkään.

– Kuinka niin ruokainnovaatio? Eihän se pidä paikkansa! Näitä piirakoita on leivottu Savossa ainakin vuosikymmeniä taikka vuosisatoja.

Liljeströmin mukaan samanlaisen piirakan, joka tunnetaan Savossa nimellä syrjäpiirakka, ohje löytyy muun muassa kirjasta Savolainen syömälysti (Savonia AMK, 2009).

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/suomalainen-menestysresepti-…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaikka muutaman päivän myynnissä ollut Rostis onkin ehtinyt jo kerätä runsain määrin positiivista palautetta asiakkailta, on tuote herättänyt myös kritiikkiä. MTV:n lukija Ina Liljeströmin mielestä on väärin kutsua Rostista uudeksi innovaatioksi, sillä samantapaista piirakkaa on tehty Savossa jo pitkään.

– Kuinka niin ruokainnovaatio? Eihän se pidä paikkansa! Näitä piirakoita on leivottu Savossa ainakin vuosikymmeniä taikka vuosisatoja.

Liljeströmin mukaan samanlaisen piirakan, joka tunnetaan Savossa nimellä syrjäpiirakka, ohje löytyy muun muassa kirjasta Savolainen syömälysti (Savonia AMK, 2009).

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/suomalainen-menestysresepti-…

Syrjikäs eli supikas, kuten edellä jo kerrottiin.