Rakastan pistaasi-pähkinöitä!
Kertokaahan kuinka voin käyttää niitä ruoanlaittoon/leipomiseen?
Ideoita,kiitos!
Kommentit (14)
Sanoisin, että sama kuin suklaan kanssa, ei ne leipomalla parane, syö sellaisenaan.
Useimmat meistä taitaa syödä niitä lähinnä sellaisenaan, siksi ei löydy reseptejä varmaan...
Söin äsken Kakku- ja leipäkeisarin ihanan pistaasipullan. Google löysi ainakin joitakin pistaasipullien reseptejä.
Tätä voisin ainakin itse kokeilla
http://tuttisoturintaikinaterapiaa.blogspot.fi/2013/01/pistaasipullat.html?m=1
(6)
Niitä voi käyttää aika monella tavalla, esim. ostat niitä suolaamattomia ja laitat taikinan joukkoon ( esim. piparitaikina, valkosuklaata ja näitä sattumiksi sekaan , niin oi,oij). Sokeroituna praliinina käy vanukkaisiin tai juustokakkujen päälle ym. Suolatut ja paahdetut maistuu ihan sinä ittenään, enkä ainkaan itse raaski niitä laittaa muualle kuin suoraan omaan suuhun.
Jaaha,johan se alapeukuttaja tähänkin ketjuun tupsahti.
Tuskin sentään rakastat. Pidät kovasti varmaankin. Rakkaus on ihan erilainen tunne. Ei pähkinää voi rakastaa. Toista ihmistä voi rakastaa tai eläintä ja ehkä jopa kotiseutuaan. Rakastaa sanaa käytetään ihan väärin.
Nam,pistaasit on munkin herkkua :D
No hei,reseptejä kehiin nyt..