Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako vieraat ruokamyrkytyksen, tein dippiä kermaviiliin jonka päiväys oli 12.11

Vierailija
13.11.2020 |

Mietin että miten huominen.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosissasiko kysyt?

Vierailija
2/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, hapanmaitotuotteet säilyy melko pitkään päiväyksen yli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En testaisi.

Tarjoa vieraille kuitenkin tuoreempaa.

Vierailija
4/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät saa. Hapanmaitotuotteet kestävät paljon pitempään kuin päiväys. Rouva syö parhaillaan kreikkalaista jogurttia, jonka ”parasta ennen” oli 23.10. Ei ole kuulemma mitään vikaa.

Mutta ainahan pitää haistaa ja maistaa että onko syötävää, ja raakojen lihatuotteiden kanssa niistä päivämääristä on hyvä pitää kiinni. Botuliinitoksiini ei haise eikä maistu.

Vierailija
5/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Noissa parasta ennen -tuotteissa jos se maistuu hyvältä, ei mitään ongelmaa. Ja hapanmaitotuotteissa mitäs se nyt tekisi, happanee enemmän?

Vierailija
6/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eivät saa. Yksi päivä ei tunnu missään.

Toisinaan unohtuu kermaviili jääkaappiin ja sitä tulee käytettyä parikin kuukautta yli päiväyksen. Eikä mitään ongelmia ole ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parasta ennen -> hyvää jälkeenpäin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
13.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, se päiväys ei takaa yhtään mitään. Se on suositus, olettaen että tuotetta on säilytetty sen vaatimalla tavalla, esim. avaamattomana jääkaapissa.

Mistä kiven alta ap on mönkinyt esiin? Eikö tällaisia asioita ole käsitelty edes köksän tunneilla koulussa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kahdeksan