Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten höyrytät kasvikset? Onko joku erillnen kattila sitä varten?

Vierailija
17.02.2014 |

vai onnistuuko 'kotikonstein'?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytän höyrytysritilää

Vierailija
2/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytän sillä samalla kattilalla, jossa keitän perunatkin eli Hackmanin kerroskattilalla. Meillä on sekä 3 että 5 litran kattilat. En keitä koskaan perunoitakaan vedessä, vaan höyrytän tuossa kerroskattilassa.

Siinä kypsyvät kasviksetkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan vettä kattilan pohjalle sen verran ettei se kerkiä kokonaan haihtumaan kiehuessaan. Tietysti veteen koskevat kasvinosat tulevat keitetyityksi mutta ei se mitään haittaa. Keitinvesikin kannattaa juoda koska siihen liukenee vitamiineja.

Vierailija
4/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kattilan pohjalla sellaista irtoritilää ja hyvin toimii. Maksaa pari euroa.

Vierailija
5/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan sama ostaa kerralla kattila, jossa on sekä ritiläosa että haudutusosa mukana, ei maksa paljon enempää kuin pelkkä kattila. Meillä myös perunat tehdään höyrytysritilässä, ei keitetä vedessä.

Vierailija
6/6 |
17.02.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on tällainen pieniä määriä varten. Isommat höyrytän kerroskattilan ritiläosalla.

http://tuontitukku.fi/tuote/h%C3%B6yryritil%C3%A4-ter%C3%A4s-todella-k%C3%A4tev%C3%A4-vihannesh%C3%B6yrystin/6410411825859/

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme yksi