Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras joulusuklaa/-konvehtirasia

Vierailija
31.10.2020 |

Onkohan minun makuaistini muuttunut? Minulle tarjottiin Marabou Paradis rasian konvehteja ja muutaman syötyäni totesin ettei yksikään ollut hyvän makuinen. Mitkä suklaat/konvehdit ovat mielestänne hyviä?

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha verraton

Vierailija
2/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha Paris. Sama ongelma kuin ensimmäisellä vastaajalla, eli sitä ei ole enää kuin muistoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko niissä ennen ollut sorbitolia? Ei ole enää hyvää.

Vierailija
4/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lindtin suklaat, ei ole sen voittanutta :) 

Vierailija
5/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha Wienernougat, nyt pilattu palmupaskalla.

Vierailija
6/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Xocolabin suolatoffee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juhlapöydän konvehdit ei ole enää hyviä. Kaiketi johtuu siitä palmuöljystä, kun niissä näyttäisi olevan sitä.

Vierailija
8/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lindt suklaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juhlapöydän konvehdit ei ole enää hyviä. Kaiketi johtuu siitä palmuöljystä, kun niissä näyttäisi olevan sitä.

Nyt kysyttiinkin mitkä ovat hyviä. Vai eikö hapannaamalle ole maailmassa riittävän hyviä suklaita?

Vierailija
10/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pandan suklaissa ei kyllä palmuöljyä pitäisi olla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Brunbergin tryffelit.

Vierailija
12/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Konvehdit on kovia ja esanssisia. Pehmeät tryffelit on suussasulavia, suosin niitä. Kannattaa vaan tsekata, ettei ole palmurasvaa. Neuhausilla taitaa olla. No eipä Herkkuun ole Neuhausilta tryffeleitä tilattukaan, hyllyissä näytti olevan tänäkin vuonna vain kivikovia konvehteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paradis oli ennen munkin lempparirasioita, mutta muutamaan vuoteen ei ole enää maistunut hyvältä. Että enpä usko, että ap sussa on vika. Olisi kyllä kiva löytää marketista jotain syömäkelpoista joulusuklaata, mutta toisaalta eipähän tule mässytettyä kun bulkkikaman laatu on laskenut kuin lehmän häntä. Taidan tänäkin vuonna vaan hakea paikallisesta suklaakahvilasta superkalliita mutta superhyviä käsintehtyjä konvehteja :) Laatu ennen määrää.

Vierailija
14/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pandan suklaissa ei kyllä palmuöljyä pitäisi olla

En tiedä muista Pandan suklaista, mutta ne niiden Säde-konvehdit ovat kamalampia kuin mitkään palmuöljysuklaat ikinä. Niissä on kookosrasvaa. Eivät muistuttaneet edes etäisesti suklaata, pthyi, pysykää loitolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pandan suklaissa ei kyllä palmuöljyä pitäisi olla

Ei sitä fazerinkaan suklaassa ole mutta molempien konvehdeissa kyllä. Palmuöljy on yleinen täytteissä, ei suklaassa.

Vierailija
16/35 |
31.10.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutama vuosi sitten olisin vastannut Wienernougat. Nykyään hyihelvete mitä paskaa. 

Haussa olisi hyvä konvehti, mutta taitaa suklaa olla monessakin pilattua nykyään.

Vierailija
17/35 |
01.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Juhlapöydän konvehdit ei ole enää hyviä. Kaiketi johtuu siitä palmuöljystä, kun niissä näyttäisi olevan sitä.

Nyt kysyttiinkin mitkä ovat hyviä. Vai eikö hapannaamalle ole maailmassa riittävän hyviä suklaita?

Vastauksesi perusteella olet itse se hapannaama. Oikein ihana ja ystävällinen ihminen.

Vierailija
18/35 |
01.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joulusuklaiden laatu on tosiaan huonontunut. Silloin joskus ne olikin niin hyviä että tällainen sokerihiiri söi kerralla kaikki konvehtirasiat tyhjiksi, muttei vuosiin ole ollut sitä ongelmaa kun ne suklaat ovat nykyään niin mautonta p*skaa ettei tee mieli ostaa niitä. Pari vuotta sitten oli fazerilla ”present” niminen vaaleakantinen konvehtirasia mikä oli minun lempparini mutta sekin muuttui ja lähes kaikki lempi konvehdit vaihdettu toisiin että siinä meni sekin ilo. No sentään ”after eight” on edelleen koukuttavaa jouluherkkua.

Vierailija
19/35 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazerin sinistä konvehtia, sini-valkoista fasua ja brunbergin tryffeleitä syödään meillä. Konvehtirasiat on pilattu, kuten moni on jo todennut. Parasta suklaata on silti käsin tehdyt palmuöljyttömät konvehdit, kuten vaikka Suojärven suklaatilan valmistamat.

Vierailija
20/35 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aladdin tumma suklaarasia ei ole niin makean ällö