Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Vinkkejä riisilisukkeeseen
29.01.2014 |
Kertokaa, miten riisistä saa hyvän lisukkeen. Todella vähän riisiä syövänä osaan ainoastaan keittää siitä mautonta mössöä. Vinkatkaa taitavammat, miten saan riisiin makua?
Kommentit (7)
No ihan vaan basmatiriisiä ja pöydässä mausteeksi soijakastiketta. Hyvää on.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pilahvia minäkin olisin ehdottanut. Laitan siihen usein myös vaikka porkkanakuutioita tai herne-maissi-porkkanaa (raa´at porkkanat mukaan kuullottumaan, pakasteen voi lisätä loppuvaiheessa).
Freesaa riisin mukaan kasviksia. Paprikaa, sipulia, herneitä, vihreitä tai muita papuja, kesäkurpitsaa, porkkanaa tms. Myös ohra-riisiseos on hyvää.
Paistettuna, ja hirveästi soijakastiketta?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Pilahviriisi
Kuullota sipulikuutioita öljyssä tai oivariinissa, lisää riisit ja jatka kuullottamista. Lisää neste ja liemiaines (liha, kala, kana, kasvis) pääruoan raaka-aineen mukaisesti ja suolaa. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä. Paras riisilisäke.
Tomaattiriisi, freesaa pyrettä em lisäksi ja kypsennä. Hyvää.
Soijariisi, mausta riisi soijakastikkeella.
Sahramiriisi, lisää keitinveteen sahramia - sopii hyvin kalalle.
ravintolakokki