Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mun piti tehdä sisäpaistista stroganoffia mutta

Vierailija
25.01.2014 |

huomasinkin että liha on paahtopaistia. Onnistuuko yhtä hyvin, pitääkö leikata jotenkin erilailla? Vai lähdenkö vaihtamaan lihaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu hyvin. Leikkaa kuten sisäpaistikin.

Vierailija
2/4 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 10:15"]

Onnistuu hyvin. Leikkaa kuten sisäpaistikin.

[/quote]

 

kiitti :) ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tarkoitat "lähdenkö vaihtamaan lihaa"?

 

Varaa vähän enemmän kypsymisaikaa.

Vierailija
4/4 |
25.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="25.01.2014 klo 10:14"]

huomasinkin että liha on paahtopaistia. Onnistuuko yhtä hyvin, pitääkö leikata jotenkin erilailla? Vai lähdenkö vaihtamaan lihaa?

[/quote]

 

Ei mitään väliä mitä paistia on:) Kaikki hautuu kun tarpeeksi hauduttaa. Kulmapaisti, sisäpaisti, ulkopaisti tai paahtopaisti. LIhaa kun lihaa...