HS: Tomi Björckin uusi ravintola Lily Lee vyöryttää pöytään makujen näännyttävän sekamelskan, joka peittää alleen ylelliset raaka-aineet
Arvosana 2/5, tuleeko uusi "loskat suuhun"-episodi?
Kommentit (207)
Ruokalistalla 50 annosta? Pitäisi editoida ja pitää vaan parhaat
"”Raikas” tuoretomaatti-chilikastike, jolla kalaparka oli valeltu, toi mieleen aloittelijan ketsuppikokeilut."
AUTS.
Vähä äijien kansa tässä väsätää hei snadii safka Möttölä Möttölä aasialaisel twistil hei. Mitä äijät?! :D
Vierailija kirjoitti:
Ruokalistalla 50 annosta? Pitäisi editoida ja pitää vaan parhaat
Jäiskö mitään jäljelle 🤔
Vierailija kirjoitti:
"”Raikas” tuoretomaatti-chilikastike, jolla kalaparka oli valeltu, toi mieleen aloittelijan ketsuppikokeilut."
AUTS.
Mutta jos täsmälleen saman annoksen tuo makustelija nauttisi 3 tähden nokian renkaat ravintolassa jonka olisi valmistanut kuuluisa kordoni ramstain niin voi sitä ylisanojen määrää.
Annosten pitäisi olla isompia. Ja enemmän makua burgereihin. Ja bissee!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
"”Raikas” tuoretomaatti-chilikastike, jolla kalaparka oli valeltu, toi mieleen aloittelijan ketsuppikokeilut."
AUTS.
Mutta jos täsmälleen saman annoksen tuo makustelija nauttisi 3 tähden nokian renkaat ravintolassa jonka olisi valmistanut kuuluisa kordoni ramstain niin voi sitä ylisanojen määrää.
Mutta noita annoksia ei tarjoiltaisi 3 tähden Nokian renkaat ravintolassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ruokalistalla 50 annosta? Pitäisi editoida ja pitää vaan parhaat
Jäiskö mitään jäljelle 🤔
No pistäis pystyyn vaikka bao bun-ravintolan ja tekisi muutaman annoksen tosi hyvin - varmasti olisi suosittu paikka. Onko järkeä leikkiä huippukokkia, jos taidot ei riitä? Tekisi katuruokaa.
"Kylmässä kanasalaatissa pääsivät selkeästi esille maapähkinä, chili ja seesami, mutta salaattikeko pönötti laihassa kastikelitkussa, ja kokonaisuus oli kuin buffetin laarista kaapaistu."
Voisiko seuraavaksi kokeilla boho boho ravintolaa, jossa tarjoiltaisiin korvia, risuja ja paskaa tvistillä?
Ei riitä että ravintola-ala on jo muutenkin vaikeuksissa vaan pitää lyödä lisää löylyä kiukaalle.
No, kun ruoka maksaa 99e, on sen tosiaan oltava jotain ihan toisesta maailmasta... että arvostelua on sitten vaan kestettävä.
Jos on yhtään Farangin tai Gaijinin linjaa, niin lautaselle on tungettu liikaa makuja ja komponentteja joka aiheuttaa sen, että annoksessa ei oo mitään hohtoa. Joskus ois hyvä muistaa ajatus "vähemmän on enemmän", esim. Finnjävelissä mausteita ja komponentteja oli lautasella vähemmän, mutta ruoka huippuhyvää.
Lily Lee?
Yhtä paska nimi kuin Sue Ellen.
Puhdasveristä valkoroskaa.
Harmi kun ei läskisoosia ollut kutkuttelemaan makuhermoja. Toinen herkku on hernekeitto missä on yksinkertainen maku.
Söin joskus Frangissa suurin odotuksin ja pettymys oli. Liian sokerista ruokaa, jossa oli kaikkea sekaisin ja hoputtamisen tunnelma jäi. Ylihintaista ja epämääräistä.
Heh Björck on täysi pelle hahahahahaa
Puupää Jerkin uudella Lässyn Lää ravintolalla on niin huono (tatuointimuste)leima, ettei moista läyhäloskaa kukaan suuhunsa laita.