Miksi kinkku kuorrutetaan?
Onko se välttämätöntä? Joka ohjeessa käsketään kuorruttaa, mutta ei kerrota miksi. Sinappi korppujauho sössö kinkun päällä on ällöttävää, olisko tuolle vaihtoehtoa vai voiko jättää vain pois?
Kommentit (4)
Kinkku on ruma ilman kuorrutetta, sellainen harmaanhailakka jossa roikkuu läskiviiruja.
Ei meillä koskaan ole kuorrutettu, ja kinkku säilyykin paremmin jos sen nahan antaa olla siinä kiinni, leikkaa sitä mukaa pois kun leikkaa siivuja pöytään. Ei sitä kinkkua tavata siinä pöydässä koristeena pitää kuten telkkarimainoksissa, kinkku pitää pitää jääkaapissa koko ajan että se säilyy, ei saa lämmetä välillä.
Ex-mies halusi sitä sinappia laittaa kinkun päälle, oli kotonaan tottunut siihen, hänen mielestään se maistui hyvältä. Exän mieliksi joskus mun vanhempien luonakin sitten kuorrutettiin, mutta ei kukaan muu oikein siitä välittänyt, ja se jäi siihen kokeilukertaan.
Vetäise tervaa päälle ja uuniin pariksikymmeneksi minuutiksi. Siinä rapsakka vaihtoehto sinapille ja korppujauholle ;)
Ei ole pakko kuorruttaa, itse taas tykkään siitä kuorrutteesta.