Maistuuko herkku, jota saa sian nahasta tai sian tai naudan luista,
suolista ja jänteistä pitkään keittämällä?
Jouluaatto onpi herttainen.
Moussekakku kiitää pöytään sen.
Pääröhkö saa makoisan jälkkäriröhkön.
Kommentit (10)
[quote author="Vierailija" time="19.12.2013 klo 17:21"]
suolista ja jänteistä pitkään keittämällä?
Jouluaatto onpi herttainen.
Moussekakku kiitää pöytään sen.
Pääröhkö saa makoisan jälkkäriröhkön.
[/quote]
Siis liivatetta tarkoitat.
Joo.
Taijat aika luonnosta vieraantunut olla. Pahintahan se on että ensin elukka tapetaan mut otetaan vaan parhaat päältä ja loppu tunkiolle. Kaikki mahollinen käyttöön vaan.
Tietysti. Pelkät fileetkö siitä elukasta pitäisi vaan syödä, ja loput jauhaa minkinrehuksi? Oletpa luonnosta vieraantunut, ilmeisestikin joku hienopieru.
Jos en olisi vege, söisin varmasti mahalaukkua, sydäntä ja muuta sellaista, mikä ei hampaattomalle ja jauhelihaan palavasti rakastuneelle suomalaiselle maistu.
Juu juu. Liivatteella hyydyttettyä mätihyytelöä on alkupaloina, samoin *buaaah* lihahyytelöä eli sylttyä, jälkiruokana hyydytetty juustotorttu. Kyllä. Hyvää on.
Kyllä maistuu. Enemmän ottais päähän, jos tapettua eläintä ei hyödynnettäisi kokonaan.