Lidlin jauhelihassa taas salmonellaa
Monta kertaa jo tänäkin vuonna löydetty salmonellaa.Kuka enää uskaltaa tarjota perheelleen lidlin jauhelihasta tehtyä ruokaa? Lidlin lihatuotteisiin en enää koske, kuivamuonaa voin ostaa.Parasta olisi suosia suomalaista puhdasta, tarkastettua ja terveellistä lihaa.m
Kommentit (28)
Voi hyvää päivää, se on saksalaista lihaa! Ostan LidlistäKIN aina vain kotimaista. Saksalaiset lihatuotteet kierrän aina kaukaa, yäk. Kerran erehdyin maistamaan ja roskiin meni.
Kannattaa yleensäkin kypsentää jauheliha...
Aina ollut ulkomaista lihaa, josta salmonellaa löydetty. Lidlissä myydään kotimaistakin, kannattaa ostaa vain sitä.
Siis raakanako sinä sen jauhelihan tarjoat? Salmonella ei tartu jos ruoan kypsentää asiallisesti ja ei nuole ruoanvalmistusvälineitä kuten leikkuulautaa...
Vierailija kirjoitti:
Mä söin just Lidlin jauhelihaa useana päivänä ja vatsa on ollut oudon kipeä...mutta ei kuitenkaan ilmeisesti ollut samaa erää kun mulla oli pieni eikä kilon pakkaus.
Just joo. Raakanako syöt jauhelihaa?
Salmonella kuolee 75 asteessa.
Hahahaaa, ihan oikein teille ulkomaisen lihan suosijoille!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mä söin just Lidlin jauhelihaa useana päivänä ja vatsa on ollut oudon kipeä...mutta ei kuitenkaan ilmeisesti ollut samaa erää kun mulla oli pieni eikä kilon pakkaus.
Just joo. Raakanako syöt jauhelihaa?
Salmonella kuolee 75 asteessa.
No en syö, hyvin olin kypsentänyt. Mutta itse asiassa mä oikeasti tunnen henkilön, jonka herkkua on raaka jauheliha.
No miksi luulette, että Lidl pystyy myymäämään niin halvalla.
Siksi koska tuotteet eivät ole ensiluokkaisia, ei hygienian eikä minkään muunkaan puolesta.
Halvalla saa vain harvoin hyviä tuotteita.
Lidl-psykon käsi käy pöksyssä ;-)
Salmonella ei ole kovin vakava tauti. Vähemmistö Lidlin lihasta on ulkomaista. Lähinnä lihajalosteita tulee Saksasta ja lohta Norjasta.
1kg kananrintaa lidlissä 8,90€ kukaan ei pysty kilpailemaan tuolla. Isot munat 1,8€. Saskia kuplavesi 0,80€ 1,5€.
Lidliin taas huomenna!
Me syömme aina saksalaista lihaa, jo vuosikymmenet. Saksassa syödään tartaria kuten suomessa ja lisäksi sianlihaa raakana ns. mett, se on maustettua jauhelihaa, joten hygienia on korkealuokkaista.
Joskus suomalainenkin liha haisee, olkoon tiskiltä tai pakkauksesta, samoin saksalaista vanhaa jauhelihaa voi saada kaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Mitä jauhelihaa?
Sitä mitä tehdään jauhenlihasta geenimanipulatiolla.
Vierailija kirjoitti:
1kg kananrintaa lidlissä 8,90€ kukaan ei pysty kilpailemaan tuolla. Isot munat 1,8€. Saskia kuplavesi 0,80€ 1,5€.
Lidliin taas huomenna!
Onko ne isot munat saksalaisten munia?
Lidlin ulkomainen jauhenliha on kyllä ollut hieman epäilyttävää. En osta enää sitä.
Kaikissa eläintuotteissa on epäpuhtauksia.
Syökää enemmän kasviksia. Ens kerralla kori täyteen papuja, riisiä, pastaa, tofua, pakastettuja vihanneksia, hedelmiä, sieniä ja marjoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
1kg kananrintaa lidlissä 8,90€ kukaan ei pysty kilpailemaan tuolla. Isot munat 1,8€. Saskia kuplavesi 0,80€ 1,5€.
Lidliin taas huomenna!Onko ne isot munat saksalaisten munia?
Suomalaista munaa.
Kerro ihmeessä kaikki ne kerrat kun tänä vuonna on löydetty?
Mä söin just Lidlin jauhelihaa useana päivänä ja vatsa on ollut oudon kipeä...mutta ei kuitenkaan ilmeisesti ollut samaa erää kun mulla oli pieni eikä kilon pakkaus.