Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitääks laittaa sokeria, kun pakastaa mansikoita?

Vierailija
18.07.2006 |

Miehen mielestä pitää, mun mielestä ei.

Jos pitää, niin voisko joku kertoa MIKSI?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
18.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse en laita ollenkaan

Vierailija
2/4 |
18.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pieni märä sokeria edesauttaa c-vitaminin säilymistä pakastuksen aikana!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
18.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kannattaa, niinkuin täällä moni sanoikin.

Hyvä konsti on myös puolittaa mansikat ja sitten ripotella sokeria päälle ja ravistaa, niin sokeri tasaantuu.



Kokonaiset mansikat vetistyvät sulattaessa, ne kannattaa laittaa ilman sokeria, mutta MIKSI pitäisi pakastaa kokonaisia?



Itse pakastan kokonaisina leivinpellillä kakun päälle tulevat ilman sokeria.

Kun ovat jäätyneet, sitten purkkiin, eivät tartu kiinni toisiinsa.



nimim. kokemusta on PALJON

Vierailija
4/4 |
18.07.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset




Itse pakastan kokonaisina leivinpellillä kakun päälle tulevat ilman sokeria.

Kun ovat jäätyneet, sitten purkkiin, eivät tartu kiinni toisiinsa.



nimim. kokemusta on PALJON

[/quote]




Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan yhdeksän