Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä ruokaa et osaa tehdä?

Vierailija
05.10.2013 |

Oletko koskaan edes kokeillut tehdä sitä? Mitä luulet, että mikä meni pieleen?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitään kalaruokia. En ole tehnyt itse mitään kalaruokaa sitten yläasteen koska meillä ei syödä kalaa, lasten allergioista johtuen.

 

Ehkä sitä joskus voisi, mut sit taas toisaalta saan omat kala-ateriani työpaikkalounaalla.

Vierailija
2/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En saa tehtyä munakoisosta sellaista, mitä haluaisin. Oon kyllä katsonut ohjeitakin, mutta ilmeisesti vääriä, joten en osaa sanoa, mistä on kyse!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 20:48"]

En saa tehtyä munakoisosta sellaista, mitä haluaisin. Oon kyllä katsonut ohjeitakin, mutta ilmeisesti vääriä, joten en osaa sanoa, mistä on kyse!

[/quote]

 

Muistat itkettää suolalla?

 

Vierailija
4/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä, onko kääretorttu ruoka, mutta sitä en saa onnistumaan.

Vierailija
5/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun muffinsit lässähtää aina, ne on sellaisia tiiviitä ja littanoita.

Vierailija
6/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en osaa leipoa sämpylöitä enkä vaaleaa leipää. En tiedä, miksi, mutta ne ei nouse kuohkeiksi vaan jää jotenkin liian tiiviiksi ja raskaiksi. Hapanleipä sen sijaan onnistuu ihan kohtuullisesti, mut sen mä teenkin vain matalana peltileipänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sisäfilepihvit. Ei tule pehmeitä ja suuhun sulavia, ei. Sitkeitä ovat aina. Yrittänyt siis olen ja luovuttanut. Tyytynyt Wieninleikkeisiin ja nuijitusta naudanlihasta tehtyihin täytettyihin liharulliin. Ehkä joskus uskaltaisi taas kokeilla.

Vierailija
8/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 20:51"]

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 20:48"]

En saa tehtyä munakoisosta sellaista, mitä haluaisin. Oon kyllä katsonut ohjeitakin, mutta ilmeisesti vääriä, joten en osaa sanoa, mistä on kyse!

[/quote]

 

Muistat itkettää suolalla?

 

[/quote]

Kyllä mä osaan sen munakoison itkettää, mutta ei sen pitäisi noissa nykyisissä lajikkeissa kauheasti vaikuttaa asiaan (koska ne eivät ole kitkeriä, ja juuri kitkeryyden takia niitä itketetään).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anoppi on pari kertaa tarjonnut bouillabaissea. Se on ollut aivan taivaallista, parasta mitä olen koskaan maistanut! En varmasti osaisi ihan heti tehdä itse vastaavaa.

Vierailija
10/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla menee aina puolet blineistä pipariksi (hajoavat pannulla), teen siis aina tuplasti taikinaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 20:58"]

Sisäfilepihvit. Ei tule pehmeitä ja suuhun sulavia, ei. Sitkeitä ovat aina. Yrittänyt siis olen ja luovuttanut. Tyytynyt Wieninleikkeisiin ja nuijitusta naudanlihasta tehtyihin täytettyihin liharulliin. Ehkä joskus uskaltaisi taas kokeilla.

[/quote]

 

paista riittävän kuumalla pannulla, eikä liisn kypsäksi. Ei VOI epäonnistua.

 

Vierailija
12/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 21:06"]

[quote author="Vierailija" time="05.10.2013 klo 20:58"]

Sisäfilepihvit. Ei tule pehmeitä ja suuhun sulavia, ei. Sitkeitä ovat aina. Yrittänyt siis olen ja luovuttanut. Tyytynyt Wieninleikkeisiin ja nuijitusta naudanlihasta tehtyihin täytettyihin liharulliin. Ehkä joskus uskaltaisi taas kokeilla.

[/quote]

 

paista riittävän kuumalla pannulla, eikä liisn kypsäksi. Ei VOI epäonnistua.

 

[/quote]

 

Juu ja lisäisin vielä, että katsoo mitä rasvaa siellä pannulla on.  Ja , että se liha  ei ole suoraan jääkaapista. 1-2 min per puoli paksuudesta riippuen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääretortun käärintä. Missä mättää, kun kääretorttu repeilee aina? Muuten sujuu ruoan laitto hyvin..

Vierailija
14/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos saa sanoa karjalannpiirakat niin sanon: karjalanpiirakat. Mitään ruokaa en keksi.

 

Kerran jopa karjalanpiirakoita kokeilin ja morjens...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasagnesta tuli kuivaa, kun tein paketin ohjeen mukaan. Kastiketta olisi pitänyt olla paljon enemmän. Kohokkaita, marenkia tai voitaikinaa en ole uskaltanut edes yrittää, vaikuttavat erittäin hankalilta.

Vierailija
16/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mainasin sanoa Haggis, bouillabaisse, riistalinnut, mutta en voikaan sanoa, koska en edes kokeillut!

Vierailija
17/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En osaa tehdä oikeasti oikein yhtään mitään ruokaa. Osaan keittää riisin riisinkeittimellä ja pastan ja sitten vaikkapa lämmittää pakastetun kanafileen ja laittaa sen sekaan ruokakerman. 

Vierailija
18/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilin kerran tehdä macaroneja, siis niitä leivonnaisia. Laitoin taikinaan vielä kaakaon makuista sokeria. Kun otin ne uunista, muistuttivat ihan koiran kakkakikkareita. Naurettiin tytön kanssa kippurassa.

Vierailija
19/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaan vain muutaman ruuan tehdä hyvin... :( Olen täys käsi keittiössä, vaikka seuraan kuinka ohjeita, ovat ne aina , noh, ei niin hyviä, tai sitten meidän makuaisteissa on vikaa <:D

 

Onneksi toinen lapsista edes arvostaa mun yrityksiä ja syö, toinen tuomitsee alkumetreillä, eikä siis syö.

Vierailija
20/22 |
05.10.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muffinssit (lässähtävät aina jostain syystä), itämaiset wok-tyyliset ruoat (en osaa maustaa näitä).

 

Kiva, jos joku osaisi antaa neuvoja :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme kaksi