Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vadelmien kuumentaminen kakkuun?

Vierailija
27.09.2013 |

Siis täytekakku pitäisi tehdä pojalle vadelmista. Miten kuumennan vatut niin, että ei ole pelkoa pöpöistä, mutta ettei ne mene täysin mehuksi?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei taida onnistua mitenkään.

Pitäisi olla itse poimittua niin ei tarvis kuumennella...

Vierailija
2/5 |
27.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei onnistu mitenkään. Kuumenna ja tee esim. hyytelö kakun päälle. Tai katso jos pakastealtaassa on kotimaisia marjoja... Harvassa on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eviran mukaan pitää kuumentaa 90 asteeseen ja pitää siinä väh. 2 minuuttia.

Ei oo kyllä vadelmat sen jälkeen enää marjan näköisiä!

Kyllä mä olen nähnyt kotimaista pakastevadelmaa useammassakin kaupassa, niin S- kuin K-kaupassakin.

Vierailija
4/5 |
27.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="27.09.2013 klo 16:23"]

Ei onnistu mitenkään. Kuumenna ja tee esim. hyytelö kakun päälle. Tai katso jos pakastealtaassa on kotimaisia marjoja... Harvassa on.

[/quote]

 

Aika usein olen löytänyt Prismasta kotimaisia pakastevadelmia. Eivät ole pussissa vaan rasiassa, jossa muovi päällä.

 

Täytteeseen mennee kiehutettu marjakin, mutta päälle laittaisin tosiaan kotimaista. Mössöksi se vadelma menee kuumennettaessa.

 

Vierailija
5/5 |
27.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

K-supermarketista olen ostanut läpinäkyvään muoviin pakattuja suomalaisia vattuja. Ja tosi hyviä sekä kauniita (= kiinteitä ja ehjiä) ovat.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä seitsemän