Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Munien keittäminen

Vierailija
20.09.2013 |

Kertokahan naiset kuinka keitetään kananmunat oikein. Niin, että kuoret irtoaa hyvin. Olen niin kyllästynyt siihen, että valkuaisesta irtoaa lähes kaikki kuorien mukana. Jos saisin vastauksen munien käsittelyn ammattilaisilta, niin olen kiitollinen.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
20.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitto-ohje tavallisella liedellä: Laita munat kattilaan, laske vettä päälle. Kun vesi kiehuu, pidä kansi päällä, sulje liesi ja jätä kattila levylle. Tästämitataan haluttu minuuttimäärä. Kun se on kulunut, kaada vesi pois ja anna munien kuivua minuutti ja laske kylmää vettä päälle kunnes jäähtyvät.

Vierailija
2/4 |
20.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en pidä kantta päällä munien kiehuessa.

Ja hetken vain annan kuivua kuuman veden kaatamisesta, sitten äkkiä kylmä vesi.

 

Muista myös, että jääkaappikylmät kananmunat kaipaavat minuutin enemmän kiehumisaikaa, kuin huoneenlämpöiset!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
20.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo se kylmällä vedellä säikäyttäminen on se juttu.

 

Sit ei irtoa kuoret hyvin jos se menee pieleen.

Vierailija
4/4 |
20.09.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kuivatusvinkistä! Kokeilin sitä tänä aamuna ja ainakin nyt se toimi.

 

Itse laitan kyllä kananmunat kattilaan, jossa on kylmää vettä, jotta kananmunat eivät rikkoutuisi niin helpolla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi kolme