Vierailija

S

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Rakastelussa on tunnetta ja rakkautta, paneminen on pelkkää fyysistä toimintaa.

peesi

Paneminen on nussimista, kuten sika ähkii silmät kiinni aktissaan. 

 

Rakastelu on kai naimista, hieman vähemmän eläimellistä toimintaa.

Tottakai niillä on eroa. Paneminen on aktin suorittamista, eläimellistä ja himokasta. Panna voi vaikka tuntemattoman ihmisen kanssa, tunteita ei tarvita eikä kaivata.

 

Rakastella voi vain sellaisen ihmisen kanssa, jota rakastaa. Yhden yön jutuissa ei siis koskaan rakastella, vaikka toiminta olisikin hellempää kuin mitä pano on. Rakastelussa on mukana voimakkaat rakkaudelliset tunteet. 

 

Jokainen, joka on molemmat kokenut, tietää, mitä eroa niissä on. 

  • ylös 15
  • alas 0

Rakastelu on tylsää ja himotonta sukuelinten hellintää. Sellaista mitä isä ja äiti tekee makkarissa aikuismaisesti. 

 

Paneminen on ruumiin antamista himojen valtaan ja kokonaisvaltainen nautinnolle uhraamisen maailma.

 

Molemmissa voi saada orgasmin, mutta rakastellessa se muistuttaa aivastusta tai haukotusta. Rakastellessa on myös vaikea saada erektiota, kun taas panemisessa on vaikeaa lopettaa panemista ja pukea vaatteita päälle.

 

Ei enää yhtään rakastelua mun elämääni.

 

Terveisin panomies.

  • ylös 6
  • alas 17

Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

 

Jokainen voi keksiä itse mitä milläkin haluaa tarkoittaa.

 

Itse ajattelisin että paneminen on yhdyntä, kun taas rakasteluun kuuluu muutakin, ehkäpä jopa se rakastaminen on kuvioissa mukana.

Ei meillä rakastelu ole tylsää ja himotonta, vaikkakin aikuismaista saattaa olla teinien näkökulmasta.

Mä kans pohdiskelin mitä eroa on panemisella ja nussimisella. Päädyin oletukseen, että nussiessa ei pidetä lainkaan vaatteita. Olin 5v.

Vierailija

Tottakai niillä on eroa. Paneminen on aktin suorittamista, eläimellistä ja himokasta. Panna voi vaikka tuntemattoman ihmisen kanssa, tunteita ei tarvita eikä kaivata. 

 

 

Onko näin? Laitas siinä tapauksessa yhteystietoja niin paneskellaan!

 

Rakastelu ei ole suorittamista, se etenee omalla painollaan. Tunteet toista kohtaan tulevat pintaan ja purkautuvat rakastelun aikana. Pienikin kosketus tuntuu sähköiseltä, himo on paljon suurempi kuin pelkän panemisen aikana, koska siihen sekoittuu tunteet. Haluaa vain olla todella lähellä toista ja se tuntuu joskus jo liian hyvältä. Yleensä tällaista on alkuhuuman aikaan.

  • ylös 10
  • alas 0

Tosiaan ainakin näin naisen näkökulmasta rakastelu on sitä että on tunteet mukana ja haluaa myös tuottaa toiselle nautintoa eikä vain itse ota.

Parhaat, pisimmät ja "syvimmät" emätinorkut olen saanutkin juuri rakastellessa.

Jos vaan panee niin se toinen ei juuri merkitse mitään ja tärkeintä on saada itse eikä mitään syviä tunteita ole mukana...toki voi olla ihastunut.

Paneminen on miehen pussien tyhjennystä. Ei siinä ajatella toista osapuolta, sama vaikka siinä olisi ollut Pumpattava Barbara.

Rakastelu on kahden ihmisen yhteistä tunteeseen perustuvaa toimintaa. Parhaimmillaan siinä annetaan itsensä toiselle. Edellytys on rakkauden lisäksi täydellinen luottamus molemmin puolin. Se saattaa kestää huomattavasti kauemmin kuin mikään paneskelu. Jonkun mielestä ehkä olen idealisti, mutta mitä sitten!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla