Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vinkatkaa hyvää PORKKANAKAKUN reseptiä netistä, kiitos

Vierailija
18.08.2013 |

Maku-lehden nettisivuilta jo katsoin, mutta sieltä ei löytynyt mielestä. Jonkun oikein sellaisen mehevän pehmeän kakun haluaisin. Ja täydellisen kuorrutuksen tietysti. Eräässä ohjeessa oli päällysteenä SULATEjuustoa. Ei kai se päällyste sellaista ole? Ennemmin kai tuorejuustoa tai mascarponea. Vai mitä mieltä olette?

 

 

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kinuskikissa.fi/kinuskipupun-porkkanakakku/ Olen tehnyt tämän ohjeen mukaan porkkanakakun ja se onnistui hyvin, maukasta tuli :)

Vierailija
2/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlela Amerikkalainen porkkanakakku. Ihan parasta ikinä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti vinkistä. Oletko tehnyt ilman noita appelsiinin kuoria jne? En pidä appelsiinin mausta ja luulen, että se pilaisi ihanan kakun. Onko mehevä kakku?

 

 

 ap

Vierailija
4/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi amerikkalainen porkkanakakku olikin oiva vinkki. Kiitos siitä!

 

ap

Vierailija
5/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Appelsiinin voi tosiaan halutessaan jättää pois, se ei kuulu perinteisen porkkanakakun ohjeeseen. Kuorrutteenkin voi tehdä esim. mangososeella eikä ehdotetulla appelsiinimehulla. Tein ohjeen mukaisesti kakun appelsiinin kuorilla maustettuna ja mietinkin että kokeilen seuraavaksi ilman niitä, se mielestäni oli ehkä hivenen liian dominoiva maku. Tuli kyllä erittäin mehevä kakku, suosittelen lukemaan noita kommenttejakin kakkuun liittyen, sieltä usein löytää lukijoiden hyväksi havaittuja omia variaatioita ja kokemuksia.

Vierailija
6/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä siihen aitoon porkkanakakun kuorrutukseen tulee ihan sitä oikeaa sulatejuustoa! Ja ei maistu valmiissa kakussa sulatejuustolta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sadepäivän porkkanakakku. Oon tehnyt ihan normi-Philadelphialla tota ja ei oo enää muut porkkanakakut maistunu. http://chocochili.net/2010/09/sadepaivan-porkkanakakku/

Vierailija
8/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.maku.fi/resepti/tiinan-meheva-porkkanakakku#axzz2cLg4Cfhm

 

Pellille tein, on törkeän kokoinen, kohoaa aika hyvin. Kuorrutetta en käyttänyt kaikkea, ja lisäsin taikinaan vähän kardemummaa.

Todella mehevä =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En löytänyt käyttämääni reseptiä nyt, mutta se löytyi aikoinaan googlaamalla, ja se on kyllä saanut ainakin tuhannet kehut - onnistuu aina kun sen teen. :)

 

Avainsanoja onnistumiseen ovat öljy (ei voi/margariini!), kookos- ja/tai mantelirouhe ja fariinisokeri (ei tavallinen!).

 

Ja kaiken kruunaa valkosuklaakuorrute: 200g sulatettua valkosuklaata + 200g tuorejuustoa (tai jos haluaa juoksevan kuorrutteen -> tasaisen pinnan, niin 200g sulatettua valkosuklaata + 0,5 dl kermaa).

 

Joskus olen tehnyt lastenjuhlakakuksi värikkään kakun marsipaanikuorrutuksella ja -koristuksilla, ja se toimii myös, mutta valkosuklaa on silti paras! :)

Vierailija
10/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

oliiviöljy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googleta Hilun porkkanakakku. Olen tehnyt useamman kerran ja hyvää on! 

Vierailija
12/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti paras on pinjan herkkulan porkkanakakku !!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
18.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kinuskikissa.fi/kinuskipupun-porkkanakakku/

 

Tällä ohjeella oon tehnyt pari kertaa ilman tuota appelsiinia, tuli todella mehevä ja hyvä! 

Vierailija
14/17 |
24.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
24.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

http://www.maku.fi/resepti/tiinan-meheva-porkkanakakku#axzz2cLg4Cfhm

 

Pellille tein, on törkeän kokoinen, kohoaa aika hyvin. Kuorrutetta en käyttänyt kaikkea, ja lisäsin taikinaan vähän kardemummaa.

Todella mehevä =)

Mä olen tehnyt tällä ohjeella myös useammankin kerran ja hyvä tuli.

Vierailija
16/17 |
24.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teemu Aura ja Tommi Tuominen..

En löytänyt niitä reseptejä netistä, mutta heidän reseptillä tehty porkkanakakku oli aivan törkeen hyvää.

Vierailija
17/17 |
24.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei olis pitäny nähdä tätä keskustelua. Alkoi tekemään mieli!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kuusi