Söin juuri kolme lihapiirakkaa. Haluatko kysyä jotain?
Yhdessä oli lisätäytteenä maksamakkaraa, toisessa kaksi nakkia ja juustosiivu, yhdessä meetvurstia ja aurajuustoa. Ruokajuomaksi vichyä.
Kommentit (23)
Syön itse ehkä kerran vuodessa, mutta syntisen hyväähän se on. Mutta maksamakkaraa? Oliko kylmä piirakka?
Onko Mumbaissa nykyään Suomen konsulaattia?
Nam!! Just mietin että mitä lauantain iltapalaksi, nyt tiiän 😊
Vierailija kirjoitti:
Olen viimeksi syönyt lihapiirakan noin 30 vuotta sitten. Miksi kukaan söisi niitä?
Hyvää, halpaa ja nopeaa
No hyi! Nuo täytteet ei minusta sovi lihikseen, paitsi nuo juustot kyllä.
Vierailija kirjoitti:
Mistä mulle saatais?
Osuuskaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Pituutesi ja painosi, ap?
Tää sama kulunut kysymys aina ruokaketjuissa.
Vierailija kirjoitti:
Syön itse ehkä kerran vuodessa, mutta syntisen hyväähän se on. Mutta maksamakkaraa? Oliko kylmä piirakka?
Sellainen maltillisesti mikrossa lämmitetty, että makkara vähän pehmenee. Ihan itse jeksimäni yhdistelmä, maista ja ihastu! Snellmanin maksamakkaraa ja ehkä varovasti sinappia seuraksi.
Emma K. kirjoitti:
Onko Mumbaissa nykyään Suomen konsulaattia?
En tiedä enkä välitä, p*ska kaupunki ja koko maa.
Paljon tuli kaloreita? Lopetin itse jokaviikkoisen lihis-nakki-majoneesimätön, kun tajusin, miten järkyttävästi siinä on energiaa.
Vierailija kirjoitti:
Pituutesi ja painosi, ap?
En kerro.
Joka päivä sama ateria. Eikö rupea jo kyllästyttämään?
Vierailija kirjoitti:
Paljon tuli kaloreita? Lopetin itse jokaviikkoisen lihis-nakki-majoneesimätön, kun tajusin, miten järkyttävästi siinä on energiaa.
Varmaan jotain toiselle tuhannelle kilokaloreita. Se oli 3/4 päivän syömisistä siinä
Vierailija kirjoitti:
Joka päivä sama ateria. Eikö rupea jo kyllästyttämään?
En ole syönyt lihapiirakoita yli viikkoon
Vierailija kirjoitti:
Emma K. kirjoitti:
Onko Mumbaissa nykyään Suomen konsulaattia?
En tiedä enkä välitä, p*ska kaupunki ja koko maa.
Huono, äärettömän huono, vastaus.
Missä viipyy neljäs, viides ja seuraavat ??
😮
Olen viimeksi syönyt lihapiirakan noin 30 vuotta sitten. Miksi kukaan söisi niitä?