Ilmainen/halpa parkkipaikka Helsingissä n.35h? Kantakaupunki? Itäkeskus?

Vierailija

Huomiseksi olisi varattu hotellihuone Helsingin keskustassa, mutta minne auto? Liittymäpysäköinneissä ilmeisesti on 24h pysäköinti joka ei riitä meille sillä parkkipaikkaa tarvittaisiin huomisaamusta ylihuomisen iltaan.

 

Pysäköinti kantakaupungin parkkihalleissa on käsittääkseni tosi kallista. Toisaalta, metrolippukin aikuiselta ja kahdelta teiniltä maksaa jonkin verran jos niillä pitää mennä autolta hotellille ja takaisin.

 

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Ei ainakaan Itäkeskukseen kannata mennä, parkkikiekkopakko nykyään ja sakot rapsahtaa todella helposti. Olisiko hotellilla oma parkkis? Muuten en osaa valitettavasti auttaa :/

Vierailija

kisahallin parkkipaikka, maksuton. mutta taitaa olla kiekollinen.

 

Kannattaa jättää oulunkylä, käpylä akselille ja ottaa juna.

tai sitten jättää pakila - maunula ja ottaa bussi.

Vierailija

Hotellilla on vuorokauden paikoitus 20e Forumin parkkihallissa, mutta yli menevät tunnit ilmeisesti normihintaisia ei 2,70e/ 30min.

 

Mites Kisahallin parkkis, tai vanhan jäähallin parkkis? Onko siellä aikarajoitusta ja miten niitä voi edes valvoa? Lintsin lähistöllä oleva parkkis taitaa olla jo aamusta täynnä.

 

ap

Vierailija

Parkatkaa kadulle sellaiseen, joka maksetaan kolikkoautomaattiin. Työnnätte pari kymppiä kolikoina automaattiin ja katsotte, että se kattaa sitten teidän lähtöaikaan. Pysäköintihän on maksullista vain 9-19 välillä. Googleta Helsingin parkkivyöhykekartta, niin ei tarvii ihan kalleimmalle alueelle parkata.

Vierailija

Eikö siinä eduskuntatalon edessä olisi tilaa? Laitat vaan tuulilasin sisäpintaan ison banderollin, johon kirjoitat "Mielenosoitus". Ilmoitat etukäteen poliisille, että tulet pitämään mielenilmauksen eduskuntatalon edessä ja kerro, että tarvitset siinä autoa. Jos kysyvät syytä, kerro vaikka vastustavasi parkkipaikkoja tai vetoa mielipiteen vapauteen. Jos lappuliisa on käynyt laputtamassa, silloin voit valittaa ja todeta, että harjoitit demokraattista vaikuttamista. Poliisille ilmoitus riittää todistamaan asian. 

Vierailija

Ei sitä liityntäpysäkkien 24h aikarajaa käsittääkseni varsinaiswtsti valvota, korjatkaa jos olen väärässä? Mutta maksaahan teiltä tosiaan tuilla porukalla kympin se liityntäjunakin. 

Vierailija

Mä olen jättänyt itiksen uimahallin lähistöllä olevalle 24h-parkkikselle, mutta on hieman epämääräistä seutua, voi olla auto riisuttuna kun tulet hakemaan. Mikset voi maksaa valvotusta paikasta, se ainakin on varma. ja millä hotellilla ei ole parkkista?

Vierailija

Korjatkaa jos olen väärässä, eli jos maksaisin Forumin parkkihallista 24h 20e (hotellin sopimushinta) niin sen jälkeen 5,40 tunti, niin tulee kyllä ihan liian kalliiksi. Ehkäpä vien Kisahallin parkkiin. Mietin vain että miten parkkivalvojat voi tietää milloin joku auto on ollut siellä 24h. Jos saapuisin vaikka aamu kymmeneltä ja laitan kiekkoon ajan 10, niin miten tietää ensinnäkään onko se aamu vai ilta klo 10. Vai onko siellä joku lippusysteemi?

 

ap

Vierailija

Hanasaaren liityntäpysäköintipaikka. Ilmainen ja kiekoton. Siitä ihan vierestä menee kymmeniä Espoon busseja Kamppiin noin viidessä-kymmenessä minuutissa.

Vierailija

Kisahallilla on parkkikiekot ainakin osissa paikkoja nykyään ja siellä laputetaan hanakasti. Suosittelen kadunvartta joko maksullista tai maksutonta, jos vaitte viedä vaikka käpylään... Kertalippu junalla keskustaan on alle 3 e.

Vierailija

Mäkin olen joskus kattonut tota karttaa ja harmitellut ettei siinä ole tarkepaa tietoa kuin "Pitkäaikainen pysäköinti". Usein se tarkoittaa juuri tuota 24h pysäköintiä.

Vierailija

Suosittelen ilmaisia alueita. Lähimmät taitaa olla Käpylässä. Menette sieltä ratikalla keskustaan, ratikkalippu on halvempi kuin bussi- tai junalippu. 

Vierailija

Vie Kisahallille ja käy jossain vaihees kääntämäs kiekkoo. En mäkään kyl tajua miten ne voi valvoa kuinka kauan joku auto on siel ollut kun kiekossakin on vaan 12h eikä ne voi tietää tarkoittaako aamua vai iltaa..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat