Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kärsin suolistovaivoista Suomessa ja syy on suomalaisen ravinnon köyhässä bakteerikannassa..

Vierailija
18.07.2020 |

Vietän puolet vuodesta ulkomailla ja huomaan, että suolistovaivani helpottavat aina ulkomailla, mutta palaavat aina Suomessa. Ulkomaila suosin katukeittiöitä ja toriruokia eli jopa lihat ja kalat ostan kadulta tai helteisiltä toreilta, mikä saisi Suomen ruokaviraston ja Valviran kauhistumaan. MItään ogelmia ei ole koskaan ollut ulkomailla ruoasta, mutta steriilissä Suomessa ongelmia riittää. Viime vuosina suolisto-ongelmista on jo tullut suomalaisten kansantauti eikä selvää syytä ilmiöön ole löydetty. Itse uskallan väittää kokemuksen pohjalta, että syy löytyy Suomen köyhästä bakteerikannasta, joka taas johtuu koko ruokaketjun ja ruonkäsittelyn muuttumisesta yhä steriilimmäksi sekä erilaisten säilöntä- ja lisäaineiden määrästä. Aihe jakaa mielipiteitä, mutta luotan kokemukseeni, jonka pohjalta kyseenalaistan suomalaisen ruoan terveellisyyden.

Kommentit (71)

Vierailija
1/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa jengi pelkää jo makkarankin myymistä grillistä ku siellä hölmöläiset mittailee makkaroistakin lämpötiloja ja raportoi näitä. Höpöksi mennyt Suomen touhu.

Vierailija
2/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomi on bakteerikammoisten maa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käyppä jossain entisessä räkälässä syömässä niin saat bakteerikantaan kunnolla vahvistusta.

Vierailija
4/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomi on bakteerikammoisten maa

askorbiinihappoa kannattaa karttaa, katoaa monikin vaiva. Siis tekee ruoat itse;-)

Vierailija
5/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä vaan kierittelemään se sapuska takapihan mullan kautta, jo paranee!

Vierailija
6/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on oikeasti hämmästyttävä ongelma ja vähön jo salaliitto-teoriaa nostattavaa on, että asiaa ei tutkita!

Suomen elintarviketuotannosta on jotain jonka takia kaikenlaiset suolistosairaudet ovat yleistyneet.

Semmoista tutkijaa ei vaan löydy, eikä sitä rahoiteta, joka selvittäisi asian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syy on omasi. Valinnanvaraa on.

Vierailija
8/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee hapankaalia. Saat hyviä bakteereita. Samoin muista hapatetuista kasviksista ja hapatetuista maitotuotteista.

Osta multaporkkanoita, pesaise puolihuolimattomasti ja syö.

Kerää luonnonmarjoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä Suomessakin voi syödä bakteeririkkaasti. Ostaa oikeaa käsittelemätöntä ravintoa. Ei osta mitään, mikä on käynyt teollisen prosessin läpi. Tekee itse aidoista käsittelemättömistä raaka-aineista. Se vaatii tosin työtä ja vaivaa, varsinkin jos ei asu ravintonsa lähellä.

Meillä on max 16km matkaa lähes kaikkeen meidän ravintoon. Eikä se ravinto ole poistunut kasvupaikaltaan tai elinsijaltaan mihinkään välikäsille, vaan suoraan niiltä sijoiltaan meidän keittiöön. On kasvikset, juurekset, perunat, lihat (nauta, sika, kana/kukko, lammas, hirvi, kala), maito, munat.

Perunat ja juurekset tulevat meille multineen. Lihat isoina kimpaleina jotka "prosessoin" itse sopivaan muotoon. Maito suoraan tilalta ämpärissä, josta jälleen itse jatkokehitän, juontimaidoksi, kermaksi, viiliksi, voiksi, smetanaksi.

Ja hapatukset; hapankaali, hapanherne, hapankurkku.

Näin vältetään elintarviketeollisuuden todella rankat puhdistusprosessit, joiden jäljiltä ei ravinnossa ole juuri lainkaan mitään jäljellä. Kotikeittiö puhdistuu saippualla ja vedellä ilman mitään desinfiointeja. Lähiruoka, lähibakteerit.

Vierailija
10/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä Suomessakin voi syödä bakteeririkkaasti. Ostaa oikeaa käsittelemätöntä ravintoa. Ei osta mitään, mikä on käynyt teollisen prosessin läpi. Tekee itse aidoista käsittelemättömistä raaka-aineista. Se vaatii tosin työtä ja vaivaa, varsinkin jos ei asu ravintonsa lähellä.

Meillä on max 16km matkaa lähes kaikkeen meidän ravintoon. Eikä se ravinto ole poistunut kasvupaikaltaan tai elinsijaltaan mihinkään välikäsille, vaan suoraan niiltä sijoiltaan meidän keittiöön. On kasvikset, juurekset, perunat, lihat (nauta, sika, kana/kukko, lammas, hirvi, kala), maito, munat.

Perunat ja juurekset tulevat meille multineen. Lihat isoina kimpaleina jotka "prosessoin" itse sopivaan muotoon. Maito suoraan tilalta ämpärissä, josta jälleen itse jatkokehitän, juontimaidoksi, kermaksi, viiliksi, voiksi, smetanaksi.

Ja hapatukset; hapankaali, hapanherne, hapankurkku.

Näin vältetään elintarviketeollisuuden todella rankat puhdistusprosessit, joiden jäljiltä ei ravinnossa ole juuri lainkaan mitään jäljellä. Kotikeittiö puhdistuu saippualla ja vedellä ilman mitään desinfiointeja. Lähiruoka, lähibakteerit.

Harvalla on tuohon aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä on oikeasti hämmästyttävä ongelma ja vähön jo salaliitto-teoriaa nostattavaa on, että asiaa ei tutkita!

Suomen elintarviketuotannosta on jotain jonka takia kaikenlaiset suolistosairaudet ovat yleistyneet.

Semmoista tutkijaa ei vaan löydy, eikä sitä rahoiteta, joka selvittäisi asian.

Kaikki onniin suhteellista?

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/1591421

niinpä -mahdotonta, mutta ruokavirasto ainakaan ei tee asialle mitään.

Vierailija
12/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta multajuureksia, luomulihaa ja hapatettuja maitotuotteita. Syö monipuolisesti erilaisia ruokia, kyllä se siitä. Etenkin kasvisten pesu vähän sinne päin rikastaa bakteerikantaa. Kuoki maata ja kerää marjoja.

Tai jos oikein bakteereita toivoo niin jätä ne kalatiskiltä ostetut kalat hetkeksi kotona aurinkoon seisomaan. Jos ihan hullutella haluat niin maalaishyytelö ja graavikala on hyviä lähteitä esim. listerioosille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä on oikeasti hämmästyttävä ongelma ja vähön jo salaliitto-teoriaa nostattavaa on, että asiaa ei tutkita!

Suomen elintarviketuotannosta on jotain jonka takia kaikenlaiset suolistosairaudet ovat yleistyneet.

Semmoista tutkijaa ei vaan löydy, eikä sitä rahoiteta, joka selvittäisi asian.

Pohjimmiltaan itsenäisiä ja kansalismielisiä suomalaisia halutaan tällä tavoin globalistisen eliitin toimesta harventaa. Syntyvyyskin on laskenut ja miehet ja naiset on saatu erkaantuaan toisistaan. Selvä suunnitelma!

Vierailija
14/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta multajuureksia, luomulihaa ja hapatettuja maitotuotteita. Syö monipuolisesti erilaisia ruokia, kyllä se siitä. Etenkin kasvisten pesu vähän sinne päin rikastaa bakteerikantaa. Kuoki maata ja kerää marjoja.

Tai jos oikein bakteereita toivoo niin jätä ne kalatiskiltä ostetut kalat hetkeksi kotona aurinkoon seisomaan. Jos ihan hullutella haluat niin maalaishyytelö ja graavikala on hyviä lähteitä esim. listerioosille.

Myös pientuottajien juustot etenkin pästöroimattomasta maidosta valmistetut saattavat olla hyviä bakteeripommeja. Samoin pienpanimoiden pulloissa kypsytetyistä oluista löytyy säännöllisesti villihiivoja, bakteerikasvustoa, hometta ja leväkasvustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

muinaismuija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomi on bakteerikammoisten maa

askorbiinihappoa kannattaa karttaa, katoaa monikin vaiva. Siis tekee ruoat itse;-)

Tiedäthän, että askorbiinihappo on C -vitamiinia?

Vierailija
16/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

muinaismuija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Suomi on bakteerikammoisten maa

askorbiinihappoa kannattaa karttaa, katoaa monikin vaiva. Siis tekee ruoat itse;-)

No sitä askorbiinihappoa on ihan tuoreissa hedelmissä, marjoissa ja kasviksissa. Miten meinasit itse tekemällä välttää? Ja keripukkiko on parempi kuin "monet vaivat"?

Vierailija
17/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ihmettele miksi korona leviää länsimaissa nimenomaan kaupungeissa. Asukkaat tottuneet steriiliin ympäristöön ja (liha)ruokaan + antibiootteihin vauvasta asti. Tämän takia Aasiassa tauti on kurissa, siellä syödään niin paljon kalaa ja vihanneksia eikä eineksiä.

Vierailija
18/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämä on oikeasti hämmästyttävä ongelma ja vähön jo salaliitto-teoriaa nostattavaa on, että asiaa ei tutkita!

Suomen elintarviketuotannosta on jotain jonka takia kaikenlaiset suolistosairaudet ovat yleistyneet.

Semmoista tutkijaa ei vaan löydy, eikä sitä rahoiteta, joka selvittäisi asian.

Kaikki suomalaiset eivät syö samalla tavoin, kaikilla ei ole vatsaongelmia.

Vierailija
19/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tämä on oikeasti hämmästyttävä ongelma ja vähön jo salaliitto-teoriaa nostattavaa on, että asiaa ei tutkita!

Suomen elintarviketuotannosta on jotain jonka takia kaikenlaiset suolistosairaudet ovat yleistyneet.

Semmoista tutkijaa ei vaan löydy, eikä sitä rahoiteta, joka selvittäisi asian.

Kaikki suomalaiset eivät syö samalla tavoin, kaikilla ei ole vatsaongelmia.

Prosentuaalisesti hyvin monella on. Ei aihe suotta ole mediassa jatkuvasti esillä.

https://www.pihlajalinna.fi/terveydeksi/suolistosairaudet-vaivaavat-yha…

Vierailija
20/71 |
18.07.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ihmettele miksi korona leviää länsimaissa nimenomaan kaupungeissa. Asukkaat tottuneet steriiliin ympäristöön ja (liha)ruokaan + antibiootteihin vauvasta asti. Tämän takia Aasiassa tauti on kurissa, siellä syödään niin paljon kalaa ja vihanneksia eikä eineksiä.

Aasiassa käytetään antibiootteja täysin holtittomasti, niitä haetaan apteekeista ilman mitää reseptejä. Näin syntyvät antibiooteille vastustuskykyiset bakteerikannat, joita sitten tuodaan matkoilta tuliaisina Suomeen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän yhdeksän