Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Katselin fitnesspäiväkirja tv-sarjaa, ja siinä oli twerkkaaja. Olin aina kuvitellut, että twerkkauksen päätarkoitus on olla provosoivan seksikäs. Kuitenkin tuli mieleen, että se on enempi huvittavan näköistä, vaikka varmasti myös kuntoa ja taitoa vaativaa tanssia.

Sivut

Kommentit (255)

Historoitsija

Lähtöisin Afro-karibialaisesta "daggering" tanssista jossa nainen pyllistelee pakaroita hetkuttaen samalla kun mies tekee panoliikkeitä takaapäin peppua läpsien, sittemmin sieltä valunut yhdysvaltoihin joissa mies jäi pois tanssista ja keskitytty naisen pakaroiden esittelyyn varsinkin mustien strippiklubeilla joista se on lähtöisin. Myös reverse cowboy seksiasennossa mustat naiset twerkkailivat jo 90-luvulla pornofilmeissä.

Miley Cyrus toi jutun valkoisten laajempaan tietoon mtv gaalassa ja sittemmin kehoposiitiviset feministit yms kaapanneet sen väittäen ettei kyseessä ole mitään seksuaalista.

Vierailija

Samoja myötähäpeäfiiliksiä aiheuttaa kuin vastaavassa tilanteessa meisseliään helikopterina pyörittävä mies.

Erotiikka aika kaukana tuosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Samanlainen trendilaji kuin tankotanssi. Jokainen tuntuu sitä "harrastavan" ja hehkutetaan ettei siinä ole mitään seksuaalista. Silti ne samat harrastajat tuovat sen esiin kovaan ääneen etenkin miesten keskuudessa.

Se twerkkaaja siitä fitnesspäiväkirja ohjelmasta ihmetteli kun lehdet puhuivat hänestä seksuaalisävytteisesti ja kohta keikisteli uima-altaassa hanuri paljaana, suoraan kuin miestenlehdestä. Hmm...

Vierailija

Minusta se näyttää siltä kuin yrittäisi ravistaa kakkakikkareita pois pyllystä. Saa mut joka kerta nauramaan koska on niin älyvapaan näköistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mut hei me ei tehdä tätä niinku huomionhakusesti tai niinku miesten takii

Tätä oonkin ihmetellyt.. Miksi sitte liian pienet shortsit, verkkosukkikset jne? Samahan se olis vaikka pieruverkkareissa ns tanssia

Vierailija

Miksi näiden harrastajat ovat aina ns. elämänkoululaisia tai tyhmiä naisia?

Miksi missään maissa ei ole naisten twerkkaus-kokoontumisia jossa ne naiset olisivat jotain ministereitä, professoreita ja lakinaisia?

Siksi koska tätä 'harrastaa' se naisten alaluokka jolla ei ole elämässä muita avuja kuin kehonsa levittely.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onhan tuo niin seksikästä, kuin rytmitajua ja taitoa vaativaa. En näe tuossa mitää irvokasta. https://youtu.be/5hbAK_6oHwI

No tuosta hyvännäköistä teki eniten tuon naisen harvinaisen hyvä perä. Ei se ihan samalta näytä, jos siinä on 150 kiloinen matami.
Olen itse nainen, ja ei ole tarkoitus nyt loukata ketään. Mutta lähtökohtaisesti twerkkaus on hassun näköistä, toisinaan jopa ällöttävää. Eikä siitä pääse yli eikä ympäri, että siihen näyttääkö se hyvältä vai ei, vaikuttaa AIKA paljon se twerkkailijan takamus... :D Ihrat ja selluliitit hyllymässä musiikin tahtiin, ai että mikä näky!

Eitarvetta

Mä oon aina ihmetellyt twerkkausta.
Musta se ei todellakaan ole seksikästä eikä edes huvittavaa. Se herättää lähinnä suuria myötähäpeän tunteita.
Perse pystyssä heilutellaan pakaroita ja jostain kumman syystä se on sitten niin siistiä. Ei. Oksu.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla