Miksi laitatte lettuihin ja pannukakkuun sokeria?
Nehän ovat jo itsessään makeita maidon takia. Ja sitten päälle laitetaan kuitenkin hilloa tms. Joten en ymmärrä miksi jotkut tunkevat jopa niihin taikinoihin sokeria?? Ihan kummallista. Ja jotkut laittavat lettujen päällekin vielä lisää sokeria.... Ei ei ei.....
Kommentit (24)
Juu, onpa tosiaan hirveän makeaa maitoa. Minä laitan pannaritaikinaan sokeria, en syö sitä hillon kanssa. On sinulla ongelmat.
Ei lettua tai pannukakkua syödä päivittäin, joten kyllä laitan sokeria, päälle hilloa ehkä jopa kermavaahtoa, kaikesta ei tarvitse kieltäytyä vaan käyttää kohtuullisesti.
Eihän ne letut sellaisinaan maistu miltään. Niistä voi tehdä joko suolaisia tai makeita täytteistä riippuen. Sama kuin söis jotain leipää paljaaltaan.
Jos ymmärryksesi on vajaa näin pienessä asiassa, miten mahtaa olla oikeat, elämään jotenkin oikeasti vaikuttavat asiat?
Itse vedän nyt bulkilla lähes jopa päivä pannukakkua, joko hillolla tai kermavaahdolla tai jauhelihaa sisältävänä suolaisena versiona. Toimii.
Vierailija kirjoitti:
Jos ymmärryksesi on vajaa näin pienessä asiassa, miten mahtaa olla oikeat, elämään jotenkin oikeasti vaikuttavat asiat?
Mitäs lottoot? Hopeavettä ja reikihoitoja kuluu.
En laita taikinaan sokeria enkä myöskään päälle mitään missä on sokeria
Ap on niitä, jotka "ottavat" kerran vuodessa puolikkaan konvehtipalan velvollisuudentunteesta.
Koska äitikin laittaa! 😃
No ei vaan, oikeasti en enää laita, koska syön ekat lätyt suolaisella täytteellä, ja jälkkäriksi pari makealla täytteellä.
Ihan sun kiusaksi laitan ensi kerralla tuplamäärän sokeria taikinaan ja paljon vaniljasokeria kaupan päälle.
Vierailija kirjoitti:
En laita taikinaan sokeria enkä myöskään päälle mitään missä on sokeria
Se selittääkin tyhmän kommentin. Aivot tarvii glukoosia (sydän tarvii rasvoja vaikka tietyt uskottelee että aivot tarvii rasvaa).
Laitan ihan ripauksen, koska se antaa väriä paisto vaiheessa. Ja mitä väliä siitä sinulle on? Sinä et joudu niitä syömään.
Pannukakkutaikinaani tulee 1-2 rkl sokeria. Syön mansikkasurvoksen (sokeroimaton) kanssa. Kamalaa.
En laita taikinaan, lettujen päälle vaahterasiirappia.
En laita kumpaankaan taikinaan sokeria, vaan suolaa, mutta päälle tietenkin hilloa, kermavaahtoa tai mitä milloinkin. Minusta ne maistuu paremmalta, kun itse taikinaan ei ole pantu sokeria. Makuasia.
en laita koskaan,olen diabetikko.
voi tehdä suolaista tai mageeta jälkeenpäin.
Miksi joku laittaa mansikoille kanankakkaa? Minä laitan sokeria.
No ei maito kyllä erityisen makeaa ole. Meillä tehdään letut sitä paitsi pääasiassa veteen. Mutta sokeri saa lettuihin ihanan pitsisen pinnan. Letut nyt ei muutenkaan ole mikään jokapäiväinen ruoka, vaan herkku.
Koska mä voin.