Mikä siinä tippaleivässä muka on niin herkullista että sitä pitää saada joka vappu? Kuiva koppura
Itse olen maistanut tasan yhden kerran ja sekin riitti. Kuiva koppura jota nakerrellaan hampaat irvessä. ” Joo, on tosi herkullista, jee jee!” 👍
Kommentit (11)
Hyvä kysymys. Kun niitä on aina vappuna syöty, oli hyvää tai ei... Samahan on mämmin kanssa pääsiäisenä, ei voi hyvällä tahdollakaan pitää minään kulinaristisena joutsenlauluna. Suomalainen ruokakulttuuri nyt ei lähtökohtaisesti ole muutenkaan mikään maailmanluokan menestys.
Ja pölysokerit saa kakoa henkitorvestaan.. Outo herkku.
Vierailija kirjoitti:
Ja pölysokerit saa kakoa henkitorvestaan.. Outo herkku.
Tarkoitit kai ”herkku”.
virtsasin tippaleipään, pehmeni ja aromisoitui. nami nami
Meillä on suomessa paskoimmat perinne ruuat. Tippaleivät hirveitä, mämmi hirveetä, laskiaispullat hirveitä, joululaatikot hirveitä. Miten me edes jaksetaan elää?
Piti oikein googlettaa tippaleipä. En tiedä olenko koskaan edes maistanut. Evvk koko vappu.
Mä rakastan niitä. Rapeita, rasvaisia ja sokerisia. Mistä siinä ei muka pidä?
Itse tehdyt on hyviä. Kaupan ei todellakaan.
Kaupan tippikset täyttä korppua. Miten saavatkin niistä niin kuivia, vai eikö tuo vain kestä yhtään säilytystä?!
Kyllähän ne kaupan tippaleivät ovat just sellaisia, mutta teeppä itse.. Nam nam 😋