Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka saada ruskeaan kastikkeeseen kerma värin muuttumatta?

Epätoivoinen
14.04.2020 |

Vähä sekava kysymys ehkä mutta siis minun mies sanoo että lapsuudessa ruskeakastike oli sellainen jonka neste oli vähintään puolet kermaa mutta kun paahtaa pannulla voi jauhoseoksen ja se on just se oikea ruskea kastikkeen sävy ja sitten kaadat kerman nii hups se onkin valkokastiketta...onko mitään muuta konstia kuin väriaineet että saisi kermaista mutta ruskeaa kastiketta??

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko värillä väliä jos maku on kuitenkin hyvä?

Vierailija
2/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahdetuista luista keitettyä lientä se toinen puolet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Knorr rich beef fondi, tulee just oikean värinen

Vierailija
4/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvaa osa kastikkeen suolasta lorauttamalla siihen soijaa, näin myös väri pysyy tummempana. Näin mä oon tehnyt aina. Taisin omalta papalta oppia tän niksin.

Vierailija
5/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijakastike aika tummaa tavaraa. Suola siinä samalla.

Vierailija
6/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaa kermaa vain lorauksen, ei koko putelia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita soijaa 1 desi per 2 desi kermaa

Vierailija
8/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita pökäle sinne joukkoon väriä antamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

kakkakokki kirjoitti:

Laita pökäle sinne joukkoon väriä antamaan.

Fondu Pöckä'let

Vierailija
10/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soijakastikkeella ruskeeta väriä. Tai sit paahdat jauhoja hiukan pidempään voissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne jauhot pitää ruskistaa kunnolla tummanruskeiksi. Ei riitä että teet saman väristä kuin mitä haluat lopputuloksen olevan, pitää olla tummempaa. Sanoihan sen nyt maalaisjärkikin että se väri vaalenee kun lisäät kerman.

Vierailija
12/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten tuossa jo olikin. Ruskista kunnolla väriä. Älä kuitenkaan polta.

Anna paahtamiselle aikaa jos noin haluaa tehdä.

oma mielipide:

ruskeaankastikkeeseen ei tule tippaakaan kermaa. Kermakastikkeet ovat erikseen.

Nalkuttaako miehes vieressä, kun et osaa? Miksei tee itse?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
14.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa ruskeaan kastikkeeseen?? 😲 En ole ikinä kuullutkaan ja olen sentään 70-luvulla syntynyt ja ruskealla kastikkeella ja perunoilla kasvanut.

Voita, jauhoja, vettä, suolaa (ja ehkä mustapippuria mausteeksi), se se resepti oli. Jauhojen ruskistaminen on taitolaji ja siitä se oikea väri tulee.