Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä niissä ranskanperunoissa on se juttu johon jää koukkuun, suola vai rasva?

Vierailija
27.03.2020 |

Ranskanperunat on niin hyviä!

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten määrittelet koukkuunjäämisen? Pitääkö ihmisen saada päivittäin ranuja?

Vierailija
2/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeri (tärkkelys).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juurikin suolan ja rasvan yhdistelmä. Sama sipseissä...

Vierailija
4/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ap ja nykyään en ranskiksia syö. Mutta aikoinaan tuli syötyä. Olen sen suolan perään.

Vierailija
5/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niihin on laitettu hieman kokaiinia.

Vierailija
6/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat ja lisäksi paistopinta. Syö jotain kalvakkaa perunasiivua, ei siinä auta otsikossa mainituista kumpikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna itsessäänkin on hyvää. Itse voisin syödä keitettyjä perunoita hyvän kastikkeen kanssa vaikka kymmenen. Ranskalaisissa se suola-rasva-rapeus tekee sen niin kuin sipseissäkin eli voi vain syödä ylettömästi.

Vierailija
8/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna on hyvää keitossakin. Vastaan siis peruna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

hiilarit

Vierailija
10/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiilari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolan, rasvan ja tärkkelyksen herkullinen yhdistelmä.

Kokeile vaikka: Lusikoi suolaa purkista suuhun. Onko muka hyvää ja koukuttavaa? Ota päälle kulaus öljypullosta. Haluatko enää toista? Kokeile sitten vielä tärkkelystä, eli mätä suuhun perunajauhoja. Joo... ei toimi.

Mutta kun nämä kaikki ovat sopivasti yhdessä, homma toimii! Lisäksi tarvitaan oikea rapea rakenne, joka saadaan aikaan siten, että peruna ei ole liian paksuna tikkuna, ja liottamalla sitä kylmässä vedessä ennen uppokeittämistä.

Vierailija
12/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

hiilarit

Ei pelkkä hiilari ole hyvää. Kokeile vetää jauhoja suoraan pussista niin huomaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipsihimosta aikoinaan analysoitiin, että se on seksuaalista alkuperää. Suolapitoisuus on täsmälleen sama, kuin auringossa olleen hikisen miehen iho.

Vierailija
14/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

hiilarit

Ei pelkkä hiilari ole hyvää. Kokeile vetää jauhoja suoraan pussista niin huomaat.

Koukuttavuus tulee hiilareista, maku kaiken yhdistelmästä ja rakenteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiilari. 

Vierailija
16/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sokeri (tärkkelys).

Ranskalaisten ja sipsien sokeri on glukoosia, joten niitä voi syödä niin paljon että napa rutisee. Fruktoosi on se, joka muuttuu läskiksi.

Vierailija
17/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sokeri (tärkkelys).

Ranskalaisten ja sipsien sokeri on glukoosia, joten niitä voi syödä niin paljon että napa rutisee. Fruktoosi on se, joka muuttuu läskiksi.

Sinulla on nyt kyllä (bio)kemian perusteetkin hukassa.

Vierailija
18/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Air Fryerillä saa tehtyä hyvänmakuisia ranskalaisia (lisää myös porkkanaa tai bataattia tai vastaavaa) vähällä rasvalla. Öljyä voi laittaa suihkepullosta.

Vierailija
19/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa tehdä itse hyviä ranskalaisia, niin:

Vierailija
20/21 |
27.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei niistä saa kuin mahansa kipeeks, ei oo hyviäkään

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi neljä yhdeksän