Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten veriappelsiinit maistuvat nykyään tavallisilta appelsiineilta?

Vierailija
09.03.2020 |

Siis muistan itse kun pienenä maistoin veriappelsiinia, oli maku kirpeän hapan... ja värikin punainen sisältä. Nyt ei enää. Mistä voi johtua?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän ne edelleen on makean kirpeitä ja punaisia. Olen syönyt niitä varmaan kymmeniä viime viikkoina.

Vierailija
2/5 |
09.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ootko maistanut sitä greipin ja pompelon risteytystä? Hyi kamala en ole koskaan niin pahaa hedelmää maistanut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lajike Tarocco, lisään.

Vierailija
4/5 |
09.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

On veriappelsiineja sekä puoliveriappelsiineja, oletkohan nyt ostanut jälkimmäisiä.

Vierailija
5/5 |
09.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moro on parempi ja kirpeämpi, mutta vaikeampi löytää kaupoista.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi kolme