Paahdetun pellavarouheen härskiintyminen?
Mistä tiedän onko paahdettu pellavarouhe härskiintynyt? Maussa en huomaa mitään outoa, maistuu hyvältä. Mutta oon lukenut että rouhe härskiintyisi nopeasti. Säilytän jääkaapissa. Tykkään sen mausta ja siitä, miltä se tuntuu vatsassa, mutta tiedostan myös rajoitteet ja vaarat mitä tulee yliannosteluun ja härskiintymiseen. Mistä siis tunnistan tuotteen härskiintyneeksi? Kiitos vinkeistä etukäteen!
Kommentit (5)
Tuskin ne pellavansiemenrouheet jotka on valolta suojatuissa pusseissa kovinkaan härkiintyneitä ole. Kyllähän pähkinätkin ja muut rasvatuotteetkin härskiintyy jos ei niitä säilytä sopivissa olosuhteissa.
Miten rivoja ne jo sinulle ehdottelevat?
Vierailija kirjoitti:
Miten rivoja ne jo sinulle ehdottelevat?
No semmosta ihme supattelua sieltä pussista välillä kuuluu... :D -ap
Tietääkö joku? -ap