Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paahdetun pellavarouheen härskiintyminen?

Vierailija
03.03.2020 |

Mistä tiedän onko paahdettu pellavarouhe härskiintynyt? Maussa en huomaa mitään outoa, maistuu hyvältä. Mutta oon lukenut että rouhe härskiintyisi nopeasti. Säilytän jääkaapissa. Tykkään sen mausta ja siitä, miltä se tuntuu vatsassa, mutta tiedostan myös rajoitteet ja vaarat mitä tulee yliannosteluun ja härskiintymiseen. Mistä siis tunnistan tuotteen härskiintyneeksi? Kiitos vinkeistä etukäteen!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietääkö joku? -ap

Vierailija
2/5 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

ups!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskin ne pellavansiemenrouheet jotka on valolta suojatuissa pusseissa kovinkaan härkiintyneitä ole. Kyllähän pähkinätkin ja muut rasvatuotteetkin härskiintyy jos ei niitä säilytä sopivissa olosuhteissa.

Vierailija
4/5 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten rivoja ne jo sinulle ehdottelevat?

Vierailija
5/5 |
04.03.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten rivoja ne jo sinulle ehdottelevat?

No semmosta ihme supattelua sieltä pussista välillä kuuluu... :D -ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kuusi