Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Montako minuuttia keität kanammunia?

Vierailija
28.02.2020 |

5?
8?
10?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

6

Vierailija
2/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan munat veteen ja odotan että vesi kiehuu.

Sitten sammutan kattilan Ja annan olla noin 15 min siellä

Hyvät tulee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

7

Vierailija
4/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämpöiset munat kylmään veteen ja annan kiehua yhden minuutin, sitten kattila levyltä ja annan olla kannen alla kymmenen minuuttia.

Vierailija
5/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

riippuu millaisia haluan ja mitä varten keitän. vaihtelee siis 5-15 minuutin välillä.

Vierailija
6/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun vesi juuri meinaa alkaa kiehumaan, niin lisään munat ja sammutan levyn. Jätän 25 minuutiksi hautumaan.

Zinc

Ennen keittelin ylikypsiä.  No More

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

12, jos muistan ottaa aikaa.

Vierailija
8/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

6 min 35 sek

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
28.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolattu vesi kiehumaan - kevyesti, ei hulluna - ja muniin lyödään pieni reikä päähän ennen kuin ne lasketaan varovasti veteen.

Täsmälleen 8 minuutin päästä kiehuva vesi pois ja kylmä vesi tilalle. Keltuainen on tällöin enimmäkseen löysä vielä. Sellaisen munan pystyy kuorimaan ja marinoimaan soijassa, viinissä ja sokerissa esim. ramen-keittoa varten.

On se muutenkin hyvää.

Kovaksi keitetyt taas... No, sama juttu, mutta 11 minuuttia. Tasan.

12 minuuttia + niin keltuainen alkaa käydä vihertäväksi, mikä on superällöä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan kolme