Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Säilytätkö soijan jääkaapissa?

Vierailija
23.02.2020 |

Minä en. Tuttavani kauhistui keittiön pöydällä olevaa soijakastiketta ja puhui listeriasta, botuliinistä ja ties mistä. Kylmä soija on mielestäni pahan makuistakin.

Mikä on oikeaoppinen tapa säilöä soijaa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pöydällä, eihän noi edes ravintolassa ole kylmässä...

Vierailija
2/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa, koska kokkaan harvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina jääkaapissa.

Vierailija
4/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pöydällä, en tykkää kylmästä soijasta.

Vierailija
5/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa muuten mutta jos tiedän ostavani sushia, otan myös huoneenlämpöön "sulamaan"

Vierailija
6/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pullon kyljessä lukee että aavaamisen jälkeen jääkaapissa. Joten jääkaapissa.

En kyllä käytä soijaa pöytämausteena, ja on samantekevää kaataako pannulle lämmintä vai jääkaappikylmää soijaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
23.02.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa koska siellä on paremmin tilaa. Eipä kai se säilyvyyttä ainakaan huononna. Käytän soijaa kun laitan ruokaa, en pöytämausteena joten lämpötila ei ole ongelma.