Säilytätkö soijan jääkaapissa?
Minä en. Tuttavani kauhistui keittiön pöydällä olevaa soijakastiketta ja puhui listeriasta, botuliinistä ja ties mistä. Kylmä soija on mielestäni pahan makuistakin.
Mikä on oikeaoppinen tapa säilöä soijaa?
Kommentit (7)
Jääkaapissa, koska kokkaan harvoin.
Pöydällä, en tykkää kylmästä soijasta.
Jääkaapissa muuten mutta jos tiedän ostavani sushia, otan myös huoneenlämpöön "sulamaan"
Pullon kyljessä lukee että aavaamisen jälkeen jääkaapissa. Joten jääkaapissa.
En kyllä käytä soijaa pöytämausteena, ja on samantekevää kaataako pannulle lämmintä vai jääkaappikylmää soijaa.
Jääkaapissa koska siellä on paremmin tilaa. Eipä kai se säilyvyyttä ainakaan huononna. Käytän soijaa kun laitan ruokaa, en pöytämausteena joten lämpötila ei ole ongelma.
Pöydällä, eihän noi edes ravintolassa ole kylmässä...