suklaan värjäyksestä... Lintu75 ja muut tietäväiset :)
Eli edelleen naperon synttäreitä varten kyselen ohjeita :)
Olen tekemässä Puuha Pete-kakkua, siten että kasvojen ääriviivat " piirrän" suklaalla ja jäädytän pakkasessa. Jäätymisen jälkeen " väritän" kuvan valkosuklaa + elintarvikeväri seoksella.
Onko kukaan tehnyt kuvaa näin? Osaisko joku sanoa, millä mittasuhteilla valkosuklaata ja elintarvikeväriä laitetaan? Vai oisko pitänyt ostaa karamelliväriä (onko eri asia?!)?
Laitan siis valmiin kuvan takas pakkaseen voipaperin päälle ja liu`utan valmiin kuvan valmiin kakun päälle.
Kiitti jos joku viitti neuvoa :)
-HN-
Kommentit (2)
pari opintoviikkoa suklaatöitä, eikä sitä suklaata voi värjätä muulla kuin rasvaliukoisilla väreillä. Eli nuo kaupan värit eivät ole sellaisia. Voit kysyä jos jotain tulee mieleen, blogissani:
www.fantasia.vuodatus.net
Kokeilin itse tuota suklaan värjäämistä jokunen aika sitten, kun halusin värjätä valkosuklaan vaaleanpuaniseksi suukkoja varten...ei onnistunut. Ei kannata edes kokeilla, sain siihen blogiini viisaan vastauksenkin, mutten nyt muista miten se meni...sieltä se varmaan löytyy suukkojen kohdalta.....
Värjää siis kermaa jos et halua käyttää sokerikreemiä.
Käyn täällä nykyään harvoin, jos haluat mua tavoittaa, tervetuloa Hellapoliisin keittiöön;)
www.Lintu75-2.vuodatus.net