Voinko tehdä pannukakkua kermaviilistä, jossa päivämäärä 24. 12?
Kommentit (22)
Onko se viimeinen käyttöpäivä vai parasta ennen?
Ihan hyvin.
Hapan tuote joka säilyy kauan yli päivämäärän.
Olen käyttänyt monesti. Ulkonäöstä tietää jos on huonoa
Mikä päiväys siinä siis on?
Onko viimeinen käyttöpäivä vai parasta ennen?
Osaatko lukea?
Tää on tää joka haluu päästä näihin vauva.fi hauskimpiin mukamas juttuihin🙈
Pitääkö jauheliha pestä ennen käyttöä jne....
Jos ok ok tuoksu ja maku ja avaamaton pakkaus, niin kyllä voi.
Aina voi tehdä, eri asia on sitten syökö sitä kukaan.
Huono provo! Milloinkaan tuotteissa ei ole eräpäivä joulu- eikä juhannusaattona, koska kaupoissa ei ole silloin väkeä poistamassa niitä hyllyistä. Nyt hei sitä yritystä vähän...
Olen käyttänyt 1-3 kk päiväyksen yli menneitä rahkoja ja kermaviilejä eikä niissä ole ollut mitään, jos on hyvin suljettuna ollut kansi. Ihan pienikin reikä kannessa pilaa tuotteen aika nopeasti.
Kunhan olet ainut joka syö sitä, niin senkus teet vaikka vuodenkin päästä.
Olen käyttänyt jopa puoli vuotta vanhoja rahkoja ja kermaviilejä. Juuri käytin yli kuukauden vanhan tavallisen kuohukerman ja sekin oli täysin syöntikelpoinen. Osa meni lettutaikinaan ja loput kermavaahdoksi lettujen päälle. Maistui hyvältä, eikä tullut kenellekään vatsavaivoja.
Omat aistit kertovat helposti, onko tuote mennyt pilalle.
Vierailija kirjoitti:
Mikä päiväys siinä siis on?
Onko viimeinen käyttöpäivä vai parasta ennen?
Osaatko lukea?
Etkö sinä ole koskaan kermaviiliä käyttänyt, kun et tiedä että käytännössä sillä ei ole mitään väliä. Kyllä hapanmaitotuotteitten olomuoto ja haju ilmaisevat, ovatko ne ihmisravinnoksi kelpaavia. Koirille ja kissoille maistuvat vielä aika pitkään sen jälkeenkin.
Hapatettu maitotuote säilyy avaamattomana kylmässä jopa yli vuoden. Aistinvaraisesti selviää tuotteen kunto.
Juuri tänään tein dipin 24.12. päiväyksen kermaviiliin. Olen yhä elossa :D
Mutta kuka ihme laittaa kermaviiliä pannariin???
Itse tekisin ilmanmuuta. Jos kerran ei ole homepilkkuja näkyvillä.
Hapanmaitotuotteita voi käyttää vanhanakin. Siis jos hapanmaito tuote on vanha. Ja vaikka itsekin olisi iäkäs.
Tein toissapäivänä blinejä saman ikäisestä piimästä. Tuli tosi hyviä.
Ja minä kaadoin just eilen samalla päiväyksellä olleen avaamattoman maitopurkin sisällön viemäriin. Se näytti ihan tavalliselta kevytmaidolta, ei ollut kokkareita eikä mitään eikä edes haissut pahalle. Ois varmaan voinut tehdä siitä jotain pannaria tms. Kermaviili on varmasti käyttökelpoista, kun ei nykyään maidotkaan mene miksikään jos ovat avaamattomia ja kylmässä koko ajan.
Kerro sitten heillekin joille sitä syötät niin voivat itse päättää.
En kyllä tekisi noin vanhasta enää