Miksi ostatte teflonpannuja?
Niitä pitää olla uusimassa vähän väliä, ja ties mitä niistä irtoaa paistaessa. No onhan sitä tutkittu, mutten jaksa kaivella.
Itselläni on hiiliteräspannuja joilla hoituu kaikki, ja ovat käytännössä ikuisia. Niiden lisäksi yksi keraamisesti pinnoitettu iso, jolla teen paljon happoa sisältävät ja aikaa vaativat sapuskat.
Kommentit (82)
Tiettyihin tarkoituksiin non-stick on kyllä hyvä (ei välttämättä teflon). Mutta hiiliteräs on ehdoton, samaten hyvä valurautainen. Ainoa ongelma on, että vaikka itse osaan pitää niistä huolta, niin muut perheenjäsenet eivät aina muista, joten niitä saa olla melko usein elvyttämässä.
PS: Mitä keraamisesti pinnoitettua käytät happoisiin ruokiin, et kai vaan tarkoita emaloitua?
Hiiliteräspannu on paistinpannujen Harley Davidson! Itselläni on saksalainen kuumataottu Turk-merkkinen.
Syön vain tuoretta ruokaa. En kypsennä ruokaa. Hullun hommaa syödä kuollutta materiaalia. Menee kaikki hyödyt hukkaan.
Jos söisin pelkkaa kuollutta ruokaa niin takulla häviäisin kaikki tappelut aina.
Teflonin kirous-dokumentin jälkeen en ole käyttänyt teflonpannuja, lensivät kaikki roskiin. Käytän valurautaa ja terästä.
Vierailija kirjoitti:
Syön vain tuoretta ruokaa. En kypsennä ruokaa. Hullun hommaa syödä kuollutta materiaalia. Menee kaikki hyödyt hukkaan.
Jos söisin pelkkaa kuollutta ruokaa niin takulla häviäisin kaikki tappelut aina.
En minä tappelisi mutta kyllä söisin.
Mistä moinen viha tappelemiseen?
I want raw food!!! I want that food!!!
I want eat like a panda!!!
En ostaa enää ja olen 54v.
Mulla on kaksi keraamista
Yksi teräs
Yksi hiiliteräspannu
Sekä ohennettu valurauta wok.
Kanamuna ja kala vaatii tartumattoman pinnan.
Tilaan kaikki pannuni.
Maitopuuroille kerroskattila.
Jopa se hard face teflon kuluu.
Se keraaminen testivoittaja on hyvä, merkkiä en muista.
Tilasin ne jostain keittiökaupasta.
Vierailija kirjoitti:
Tiettyihin tarkoituksiin non-stick on kyllä hyvä (ei välttämättä teflon). Mutta hiiliteräs on ehdoton, samaten hyvä valurautainen. Ainoa ongelma on, että vaikka itse osaan pitää niistä huolta, niin muut perheenjäsenet eivät aina muista, joten niitä saa olla melko usein elvyttämässä.
PS: Mitä keraamisesti pinnoitettua käytät happoisiin ruokiin, et kai vaan tarkoita emaloitua?
Sama homma. Mies ei vaan osaa. Mies tekee pienellä teflonilla eväänsä töihin.
Kumpiko teflon ostoslistalle? Tefal vai Ikea 365?
Vierailija kirjoitti:
Tiettyihin tarkoituksiin non-stick on kyllä hyvä (ei välttämättä teflon). Mutta hiiliteräs on ehdoton, samaten hyvä valurautainen. Ainoa ongelma on, että vaikka itse osaan pitää niistä huolta, niin muut perheenjäsenet eivät aina muista, joten niitä saa olla melko usein elvyttämässä.
PS: Mitä keraamisesti pinnoitettua käytät happoisiin ruokiin, et kai vaan tarkoita emaloitua?
En kyllä mitään elvyttele tai rasvapolttele. Käyttö pitää kunnossa.
Piti oikein katsoa netistä mikä tuo keraaminen on, taitaa olla joku iänkaikkisen vanha Hackman, ja veikkaisin että niiden Matadorpinnoite. Ihan uuden veroinen sekin vielä, vaikka oli joskus miekka ja kivi ainoa pannuni. Tosin siinä en tee enää kuin hauduttamista vaativat tomaattisoossit.
Vierailija kirjoitti:
Kumpiko teflon ostoslistalle? Tefal vai Ikea 365?
Ei kumpikaan. Sijoitat vähän enemmän, eikä ole tarvetta ostaa enää koskaan pannua.
Ihmettelen ihmisten tyhmyyttä. En osta koskaan teflonpannuja.
Valurauta on keksitty aikoja sitten.
Kuten olen sanonut että kaikkea ei tarvitse ostaa mitä on kaupan hyllyillä.
Vierailija kirjoitti:
En ostaa enää ja olen 54v.
Mulla on kaksi keraamista
Yksi teräs
Yksi hiiliteräspannu
Sekä ohennettu valurauta wok.
Kanamuna ja kala vaatii tartumattoman pinnan.
Tilaan kaikki pannuni.Maitopuuroille kerroskattila.
Jopa se hard face teflon kuluu.
Teen kyllä kaikki munaruoat, munakkaat ja paistetut tuossa hiiliteräksessä, eikä siinä ole mitään ongelmaa.
Kalalle se vasta hyvä onkin, pistopinnasta tulee tosi hyvä.
Koska sitä ei tarvitse osata hoitaa.
Vierailija kirjoitti:
Hiiliteräspannu on paistinpannujen Harley Davidson! Itselläni on saksalainen kuumataottu Turk-merkkinen.
HD on 50-luvun tekniikkaa. Teknisesti jälkeenjäänyt, heikko suorituskyky, huono ajettavuus ja epäluotettava. Pörisee kyllä kovaa. Pöriseekö noi sun pannut kanssa?
Minulla on useita teflonpannuja, vanhimmat 1990- luvulta, uusiakin yli 10 v vanha, tehdään päivittäin ruokaa. Hyvin kestävät, jos peset ja käytät oikein
Samasta syystä kuin kuorrutan mokkapalat rikkihappo-tomusokeri seoksella.
Mun teflon on west west teflon best.
.... täällä villissä lännessä. 10€ ikea pannu. En tiedä onko teflonia nähnytkään mutta pinta näyttäisi kestävän vuosia. Kyllä teflon on parempi kuin joku kukka. Samoin hollantilaiset juustot.