Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Haluaisin kuulla kokemuksia airfyerista

Vierailija
20.12.2019 |

Onko oikeasti hyvä laite? Kuinka suurelle määrälle voi tehdä esim ranskalaiset perunat? Onnistuuko esim kanankoipi? Mikä on valmistusaika? Onko kukaan vertaillut sähkönkulutusta uuni vrt airfryer.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole kokemusta, mutta en kyllä ymmärrä sen pointtia yhtään. Jos et halua paistaa rasvassa, niin laitat uuniin. Siitä tulee varmaan vuoden turhake.

Vierailija
2/5 |
20.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lupaavat rasvakeittimen maun. Kuulostaa aika uskomattomalle lupaukselle. En siis tiedä kun en ole koskaan kokeillut tällaista vekotinta. Odottelen AP:n kanssa innokkaana vastauksia. T:toinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Testit kertovat laitteen vastaavan tavallisessa uunissa tehtyjä ruokia,  eikä laite vastaa todellakaan lupauksiin rasvakeitinruoan mausta. En itse ostaisi.

Vierailija
4/5 |
20.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Philipsin mainos

Rapea pinta

kuumalla ilmalla

Kuuma ja nopeasti kiertävä ilma auttaa saamaan rapean paistopinnan friteerauksen tapaan lähes ilman öljyä. Philips Airfryerilla voi valmistaa ranskanperunoita käyttäen 90 % vähemmän öljyä kuin tavallisella friteerauskeittimellä.

Eli vähän öljyä ja rapea pinta friteerauksen tapaan. En viitsisi kokeilun takia ostaa. Uuni riittää mulle.

Vierailija
5/5 |
20.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on ollut parisen vuotta Airfryer. Philipsin vanhempi malli. Rakastan laitetta, mutta ei voi verrata rasvakeittimeen millään tavalla. Tekee kuitenkin ruoasta ihan eri tavalla rapeaa kuin uunissa (vaikka olisi kiertoilma) ja paistaa tasaisemmin. Sähköäkin säästyy uuniin verrattuna.

Tykkään kypsentää laitteella broilerin rasvaisempia osia, kuten paistileikkeitä silloin, kun en ehdi seisoa lieden edessä. Tulee vähän sen makuista kuin palvelutiskin grillibroileri. Kori, johon ruoka laitetaan on vaan tosi pieni vaan, max. 3 hengen ruoat syntyy tuolla.