Haluaisin kuulla kokemuksia airfyerista
Onko oikeasti hyvä laite? Kuinka suurelle määrälle voi tehdä esim ranskalaiset perunat? Onnistuuko esim kanankoipi? Mikä on valmistusaika? Onko kukaan vertaillut sähkönkulutusta uuni vrt airfryer.
Kommentit (5)
Lupaavat rasvakeittimen maun. Kuulostaa aika uskomattomalle lupaukselle. En siis tiedä kun en ole koskaan kokeillut tällaista vekotinta. Odottelen AP:n kanssa innokkaana vastauksia. T:toinen
Testit kertovat laitteen vastaavan tavallisessa uunissa tehtyjä ruokia, eikä laite vastaa todellakaan lupauksiin rasvakeitinruoan mausta. En itse ostaisi.
Philipsin mainos
Rapea pinta
kuumalla ilmalla
Kuuma ja nopeasti kiertävä ilma auttaa saamaan rapean paistopinnan friteerauksen tapaan lähes ilman öljyä. Philips Airfryerilla voi valmistaa ranskanperunoita käyttäen 90 % vähemmän öljyä kuin tavallisella friteerauskeittimellä.
Eli vähän öljyä ja rapea pinta friteerauksen tapaan. En viitsisi kokeilun takia ostaa. Uuni riittää mulle.
Meillä on ollut parisen vuotta Airfryer. Philipsin vanhempi malli. Rakastan laitetta, mutta ei voi verrata rasvakeittimeen millään tavalla. Tekee kuitenkin ruoasta ihan eri tavalla rapeaa kuin uunissa (vaikka olisi kiertoilma) ja paistaa tasaisemmin. Sähköäkin säästyy uuniin verrattuna.
Tykkään kypsentää laitteella broilerin rasvaisempia osia, kuten paistileikkeitä silloin, kun en ehdi seisoa lieden edessä. Tulee vähän sen makuista kuin palvelutiskin grillibroileri. Kori, johon ruoka laitetaan on vaan tosi pieni vaan, max. 3 hengen ruoat syntyy tuolla.
Ei ole kokemusta, mutta en kyllä ymmärrä sen pointtia yhtään. Jos et halua paistaa rasvassa, niin laitat uuniin. Siitä tulee varmaan vuoden turhake.