Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Punaisen lihan vaarallisuus

Vierailija
03.11.2019 |

Mikä siitä tekee niin epäterveellisen? Onko vähärasvainen naudanliha tosiaan niin paha syötävä? Itse syön aika kasvispitoisesti mutta välillä haen lähiluomutilalta vähärasvaista naudanlihaa. Kertokaa tietävämmät.

Kommentit (85)

Vierailija
1/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ole fyysisesti vaarallista vaan psyykkisesti.

Vierailija
2/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole vaarallista kuten ei se lihan rasvakaan. Syö vain rasvaakin. Ihminen tarvii vii eläinrasvaa. Hox aivot!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olkoon ihan mitä on, mutta minä tykkään ja nytkin uunissa on muhimassa kunnon karjalanpaisti!

Vierailija
4/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on hyvää ja terveellistä ruokaa, kunhan syö kohtuudella.

Vierailija
5/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asiaa tutkitaan parhaillaan kiivaasti. On ihan fakta, että on löydetty tilastollinen korrelaatio punaisen lihan syönnin ja joidenkin syöpien välillä. Olen lukenut, että syylliseksi epäillään tiettyä sokeria, joka esiintyy vain punaisessa lihassa.

Tutkimusten mukaan prosessoitu punainen liha on kaikkein vaarallisinta. Todisteet ovat jo niin vankat, että WHO on lisännyt sen syöpävaarallisten aineiden luetteloon, siihen samaan jossa on esimerkiksi tupakka.

Vierailija
6/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan vaarallisuus on myytti, jonka lobbaamisen takana ilmastonmuutossalaliitto,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Asiaa tutkitaan parhaillaan kiivaasti. On ihan fakta, että on löydetty tilastollinen korrelaatio punaisen lihan syönnin ja joidenkin syöpien välillä. Olen lukenut, että syylliseksi epäillään tiettyä sokeria, joka esiintyy vain punaisessa lihassa.

Tutkimusten mukaan prosessoitu punainen liha on kaikkein vaarallisinta. Todisteet ovat jo niin vankat, että WHO on lisännyt sen syöpävaarallisten aineiden luetteloon, siihen samaan jossa on esimerkiksi tupakka.

On fakta, että punaisen lihan haitallisuutta ei ole edes tutkittu.

Vierailija
8/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syömisessä kolme tärkeintä asiaa ovat:

1.määrä

2.määrä

3.määrä

Ruoan koostumus ei ole tuossa joukossa.

Vierailija
10/85 |
03.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syömisessä kolme tärkeintä asiaa ovat:

1.määrä

2.määrä

3.määrä

Ruoan koostumus ei ole tuossa joukossa.

Mutta koostumuksella voi vaikuttaa määrään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/85 |
05.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Syömisessä kolme tärkeintä asiaa ovat:

1.määrä

2.määrä

3.määrä

Ruoan koostumus ei ole tuossa joukossa.

Mutta koostumuksella voi vaikuttaa määrään.

Totta. Pihviä menee sopivasti paistettuna/grillattuna huomattavasti enemmän kuin raakana umpijäässä.

Vierailija
12/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luomu tuhlaa resursseja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punainen liha. Mitä tuo edes tarkoittaa? Pekoni, pakastepizzan päällä oleva jauheliha ja wagyu-pihvi ovat kaikki samalla viivalla?

Vierailija
14/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaanhan lisätään nitriittiä, jolla se säilyy paremmin. Se vissiin aiheuttaa sitä syöpää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tutkimuksissa punaisen lihan todettiin lisäävän paksusuolen syövän riskiä, jos ruokavaliossa ei ollut lainkaan kasviksia tai hedelmiä.

Jälkimmäisestä osasta ei niinkään puhuttu vaan syyllistettiin vain punainen liha.

Vierailija
16/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lol "punainen" liha.

Maailmalla yritetään epätoivoisesti saada aikaan tutkimusta lihan vaarallisuudesta, tähän asti ei ole onnistunut.

Sokeri sen sijaan.. https://onco.com/blog/sugar-cancer-project-259/

Vierailija
17/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Asiaa tutkitaan parhaillaan kiivaasti. On ihan fakta, että on löydetty tilastollinen korrelaatio punaisen lihan syönnin ja joidenkin syöpien välillä. Olen lukenut, että syylliseksi epäillään tiettyä sokeria, joka esiintyy vain punaisessa lihassa.

Tutkimusten mukaan prosessoitu punainen liha on kaikkein vaarallisinta. Todisteet ovat jo niin vankat, että WHO on lisännyt sen syöpävaarallisten aineiden luetteloon, siihen samaan jossa on esimerkiksi tupakka.

Repesin! :-) 

Vierailija
18/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se sulaa hitaasti ja lisää kehon tulehdustilaa. Varsinkin jos ihmisellä on joku autoimmuunitauti niin punaista lihaa tulisi korvata esim kalalla ja rautaa sisältävillä kasviksilla.

Vierailija
19/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se sulaa hitaasti ja lisää kehon tulehdustilaa. Varsinkin jos ihmisellä on joku autoimmuunitauti niin punaista lihaa tulisi korvata esim kalalla ja rautaa sisältävillä kasviksilla.

Liha "sulaa" nopeammin kuin kasvikset. Sä et ymmärrä asiasta hölkäsen pöläystä.

Vierailija
20/85 |
06.11.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tullakseen kylläiseksi on kasviksia syötävä huimasti enemmän kuin punaista lihaa :o